Dacia Private Lease bij Arend Auto nu goedkoopste van Nederland

Uw nieuwe Dacia wordt nog betaalbaarder met Private Lease bij Arend Auto!

We hebben een beperkte voorraad Dacia Sandero en Logan MCV ingekocht welke wij voor een zeer scherp Private Lease tarief kunnen aanbieden. Zo scherp zelfs dat wij het laagste tarief van Nederland aanbieden!

Bekijk hieronder snel welke modellen wij op voorraad hebben en breng een bezoek aan onze showroom voor een proefrit. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u te advisteren over alle voordelen van Private Lease én om de inruilwaarde van uw huidige auto te bepalen. De inruilwaarde van uw auto keren wij uit op uw bankrekening, als dat geen goede deal is?!

Dacia Sandero

Dacia Sandero Private Lease actie bij Arend Auto


TCe90 Stop & Start Lauréate 6B

Van: € 259,- p.m.
Voor: € 239,- p.m.

Uw voordeel: € 1.200,-

Vraag offerte aan

Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV Private Lease actie bij Arend Auto


TCe 90 Easy-R Stop & Start Lauréate 6B

Van: € 289,- p.m.
Voor: € 269,- p.m.

Uw voordeel: € 1.200,-

Vraag offerte aan

Actievoorwaarden

* De genoemde leasetarieven zijn vanafprijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten, metaallak en eventuele extra opties. Getoonde modellen kunnen afwijken. Het leasecontract wordt door Arend Auto ondergebracht bij leasemaatschappij SternLease. Uitsluitend geldig op een auto uit voorraad. Voor meer informatie over de voorwaarden kijk op http://www.stern.nl/faq-private-lease. Het genoemde voordeel is de korting op het maandbedrag over de gehele leaseperiode. Actie is geldig tot en met 30-4-2019.