Is uw auto binnenkort toe aan de APK en/of onderhoud, dan is Arend Auto de aangewezen plek. Goed onderhoud is natuurlijk van groot belang voor de conditie en levensduur van uw auto. Bij Arend Auto profiteert u altijd van onze scherpe werkplaatsacties!

Veilig de winter door met meer grip

De dagelijkse rit naar uw werk of de bezoekjes aan vrienden en familie. U wilt natuurlijk altijd prettig rijden en vooral veilig aankomen tijdens de winter. Het is daarom van belang dat uw banden in topconditie zijn. Dat is niet alleen comfortabel, het verhoogt ook de veiligheid en het vermindert het brandstofverbruik. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Dat veilige gevoel is nu wel erg voordelig. Want u krijgt maar liefst tot 25% korting op winterbanden bij Dacia dealer Arend Auto. Wij hebben meerdere bandenmerken die meedoen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem hier snel contact op met uw Arend Auto vestiging!

Gratis MyRenault+ pas na afloop van uw APK

Is uw auto binnenkort toe aan de APK? In onze werkplaats is uw auto in handen van merkspecialisten die werken met de nieuwste technieken, fabrieksgereedschap en originele onderdelen.

In combinatie met een onderhoudsbeurt voeren wij de APK geheel kosteloos voor u uit. Zonder onderhoud betaalt u slechts € 29,95. Tijdelijk ontvangt u de MyRenault+ pas van ons cadeau, goed voor voordeel t.w.v. € 179,95, na afloop van uw APK. Plan hier uw afspraak.

Bezoek de Arend Auto werkplaats bij u in de regio. U bent van harte welkom.

 

*Tot 25% korting geldt niet op losse verkoop, maar uitsluitend bij gelijktijdige montage door Dacia dealer Arend Auto. Korting is uitsluitend geldig op de banden en niet i.c.m. overige acties. Actie geldig t/m 29 februari 2020, vraag naar de voorwaarden op uw Arend Auto vestiging