Is uw auto binnenkort toe aan de APK en/of onderhoud, dan is Arend Auto de aangewezen plek. Goed onderhoud is natuurlijk van groot belang voor de conditie en levensduur van uw auto. Bij Arend Auto profiteert u altijd van onze scherpe werkplaatsacties!

Gratis vervangen van de ruitenwisserbladen i.c.m. beurt*

De voorruit van uw Dacia krijgt heel wat te verduren, toch moet het zicht optimaal zijn. Nieuwe ruitenwisserbladen zorgen voor helder zicht en verbeteren de verkeersveiligheid. Laten uw huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om uw ruitenwisserbladen te vervangen.

Bij Arend Auto kunnen wij dit voor u regelen, in combinatie met een grote beurt vervangen wij gratis de ruitenwisserbladen. Neem hier snel contact op met uw Arend Auto vestiging!

Bij onderhoud aan uw leaseauto ontvangt u privé een voucher t.w.v. € 50,-.**

Wanneer u uw leaseauto brengt voor onderhoud ontvangt u nu tijdelijk van Arend Auto een gratis onderhoudsvoucher**.Met deze onderhoudsvoucher bespaart u op onderhoud van uw eigen privéauto, als dat geen mooie deal is!

Goed onderhoud is natuurlijk van groot belang voor de conditie en levensduur van uw eigen auto. Neem snel contact op met uw Arend Auto vestiging! Plan hier uw afspraak.

Bezoek de Arend Auto werkplaats bij u in de regio. U bent van harte welkom.

 

*Gratis vervangen van de ruitenwisserbladen i.c.m. grote beurt (excl. A-beurt), actie is niet geldig i.c.m. andere acties.**Bij onderhoud aan uw leaseauto ontvangt u privé een onderhoudsvoucher t.w.v. € 50,-, korting is niet geldig i.c.m. andere acties. Alle automerken zijn welkom bij Arend Auto. Actie geldig t/m 30 april 2020, vraag naar de voorwaarden op uw Arend Auto vestiging.