Is uw auto binnenkort toe aan de APK en/of onderhoud, dan is Arend Auto de aangewezen plek. Goed onderhoud is natuurlijk van groot belang voor de conditie en levensduur van uw auto. Bij Arend Auto profiteert u altijd van onze scherpe werkplaatsacties!

Gratis sterreparatie bij onderhoud

De voorruit van uw Renault krijgt heel wat te verduren, wanneer u een sterretje in uw voorruit heeft dan kunt u deze gratis laten maken bij Arend Auto.

Bij Arend Auto kunnen wij dit voor u regelen, in combinatie met onderhoud zorgen wij ervoor dat de sterreparatie gratis wordt uitgevoerd. Het is verstandig om dit te laten repareren, dit voorkomt dat het sterretje verandert in een scheur. Bij een scheur zal namelijk de hele voorruit vervangen moeten worden. Neem hier snel contact op met uw Arend Auto vestiging!

20% korting op vervangen remblokken

Het slijten van de remblokken hangt deels af van uw rijstijl. Wie veel in de bebouwde kom rijdt, moet vaker remmen. De remblokken slijten dan sneller. Versleten remblokken kunnen zorgen voor een schurend geluid en onveilige situaties. Goed werkende remblokken zijn cruciaal voor de veiligheid op de weg. 

Arend Auto is in staat de remblokken te vervangen, op dit moment profiteert u van veel voordeel. Het op tijd vervangen van de remblokken voorkomt het onderhoud en eventuele vervanging aan andere rem-onderdelen. Ga veilig op weg! Neem snel contact op met uw Arend Auto vestiging! Plan hier uw afspraak.

Bezoek de Arend Auto werkplaats bij u in de regio. U bent van harte welkom.

 

*Gratis sterreparatie i.c.m. onderhoud (A-beurt en B-beurt), actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt voor de particuliere rijder. Nu 20% korting op het vervangen van remblokken, actie is niet geldig i.c.m. andere acties en geldt voor de particuliere rijder. Actie geldig t/m 30 juni 2020, vraag naar de voorwaarden op uw Arend Auto vestiging.