Welkom!

Arend Auto is dé Dacia dealer in Noord-Brabant en regio Zaandam. Met in totaal 7 vestigingen waarin we de merken Renault en Dacia voeren kunt u terecht voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Arend Auto is een dochteronderneming van Stern Groep N.V., de grootste automotive holding van Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die te maken hebben met uw auto. Van het kopen van een nieuwe auto, een occasion of bedrijfswagen tot het onderhoud hieraan. Het product vormt bij ons de basis van een langdurige relatie welke wij graag aangaan met onze klanten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Transparant en eerlijk.

Onze medewerkers kunnen u adviseren bij de koop van uw nieuwe auto of occasion, het afsluiten van een verzekering of financiering en het onderhoud aan uw auto. Ze zullen de klantbehoefte hierbij altijd voorop stellen en goed bij u inventariseren alvorens een gedegen advies wordt uitgebracht. 

Omdat Arend Auto onderdeel is van Stern Groep N.V. kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan andere merken als Renault en Dacia. De kennis voor alle merken binnen de autobranche hebben wij in huis. Ook kunnen wij met SternPlaza een erg gevarieerd occasion aanbod presenteren van verschillende merken. Daarbij komt nog eens dat we met SternGarant een unieke 24 maanden occasiongarantie bieden die nergens in de markt zijn gelijke kent.

Voor meer informatie over alle diensten van Arend Auto kunt u hier onze dienstenpagina bezoeken.

Naast onze producten en diensten stellen we ook hoge eisen aan onze bedrijfsvoering. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn verankerd in onze bedrijfsvoering. We zijn 

Tot ziens bij Arend Auto, uw partner in mobiliteit.


Met vriendelijke groet,

 

Huub van den Brule
Algemeen Directeur