Of u nu een auto wilt kopen, leasen of huren: bij Stern kunt u altijd terecht. Met meer dan 100 automotive bedrijven in Nederland bieden wij u nieuwe auto’s van 21 toonaangevende automerken en occasions met maar liefst twee jaar garantie. U kunt uw auto bij ons ook financieren en verzekeren. En heeft uw auto onderhoud nodig, moet onverhoopt een reparatie uitgevoerd worden of krijgt u onderweg schade? Ook dan staat Stern voor u klaar. Met Stern blijft u altijd mobiel.

Stern staat voor mobiliteit en geïntegreerde automotive dienstverlening in Nederland. Stern is landelijk actief met autodealerbedrijven en unieke autodiensten. De autodealeractiviteiten zijn ondergebracht bij SternDealers. De SternDiensten zijn veelal in eigen huis ontwikkeld door automotive specialisten. Uit de praktijk weten wij waar onze klanten behoefte aan hebben. Stern biedt haar klanten hiermee een compleet mobiliteitsconcept.

Autoleasing 

SternLease verzorgt voor u zakelijk auto leasen van a tot z. Persoonlijk contact is onze kracht. Korte lijnen, adequate oplossingen. SternLease is er voor kleine en grote klanten of het nu gaat om 1 auto of een heel wagenpark.

24 maanden occasiongarantie*.

Dankzij een kritisch inruil- en inkoopbeleid geven de SternDealers op alle occasions SternGarant, een unieke occasiongarantie van 2 jaar. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw ‘nieuwe’ auto.

Wagenparkbeheer 

Het beheren van een wagenpark is een bewerkelijk, financieel omvangrijk vraagstuk. Via een unieke constructie blijft u ‘aan het stuur’ van uw eigen wagenpark, maar voeren wij de administratie en doen wij het volledige beheer. SternPartners is dé specialist op het gebied van wagenparkbeheer. 

Financieringen 

Particulier De aanschaf van een auto is een behoorlijke investering. Als u de investering van een (nieuwe) auto en/of bedrijfswagen niet uit eigen financiële middelen wilt financieren, dan biedt SternCredit aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. 

Verzekeringen 

Een auto is een kostbaar bezit, een goede verzekering is daarom belangrijk. SternPolis is een all-risk autoverzekering met een uitgebreide dekking, maximale zekerheid en heldere voorwaarden. 

Autoschadeherstel

 In nauwe samenwerking met de Stern Dealers verzorgt SternSchade gespecialiseerd schadeherstel volgens fabrieksrichtlijnen en met originele onderdelen. De medewerkers van SternSchade zorgen voor een soepele schadeafhandeling. 

Occasions 

Op zoek naar een occasion? Bekijk het uitgebreide en actuele occasion aanbod op SternPlaza. Ook de voorraad nieuwe auto’s en demonstratie auto’s vindt u hier online. www.sternplaza.nl

Onderhoud en Reparatie 

Naarmate uw auto ouder wordt, stijgen de kosten voor onderhoud en reparatie. De onzekerheid over de hoogte van deze kosten neemt toe. Met SternProtect heeft u de zekerheid van onderhoud en reparatie tegen een vast maandelijks bedrag. 

Bedrijfswageninrichting 

Voor de inbouw van speciale bedrijfswagen-inrichtingen werkt de SternDealer samen met de specialisten van SternTec. Uw bedrijfsauto wordt geheel volgens uw wensen aangepast en staat bij uw SternDealer weer voor u klaar. 

Autoverhuur 

Gaat u verhuizen of op zakenreis? Of wilt u met een (ruimere) auto huren voor een weekend weg of op vakantie? SternRent heeft de huurauto die bij u past: bij u in de buurt, tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.