Prijskwaliteitverhouding

De nieuwe Logan MCV is met 5 volwaardige zitplaatsen en een royale bagageruimte  van 573 liter de beste in zijn klasse en biedt u zo maximale flexibiliteit. De handige functionele achterbank die 1/3 - 2/3 neergeklapt kan worden, zorgt ervoor dat u de laadruimte op eenvoudige wijze helemaal aan uw behoeften kunt aanpassen.

Interieur

De nieuwe Logan MCV heeft een nieuw donkergrijs of tweekleurig dashboard (afhankelijk van de uitvoering) met alle praktische functies, omlijsting van het tellerhuis in chroomkleur en intuïtieve bediening.
De omlijsting van de ventilatieopeningen, het logo op het stuurwiel en het logo op de knop van de versnellingspook zijn verchroomd (afhankelijk van de uitvoering). De middenconsole van het dashboard wordt subtiel omlijst en past bij de portiergrepen en het stuurwiel (afhankelijk van de uitvoering).

Betrouwbaarheid

Dacia test zijn auto’s onder de meest extreme omstandigheden. Door ook nog eens tests op testbanken in de fabriek uit te voeren worden de nieuwe auto’s aan extreme, realistische omstandigheden onderworpen om de duurzaamheid te garanderen!