Design

Iedereen is enthousiast over het vernieuwde design. Dat is ook niet vreemd. Het SUV-design van de nieuwe Duster is namelijk nog mooier geworden, en de moderne, robuuste en dynamische stijl past uitstekend bij zijn krachtige karakter. De nieuwe Duster is van binnen net zo expressief als van buiten en heeft de avontuurlijke uitstraling van een auto die klaar is om geschiedenis te schrijven. Het ultieme bewijs dat goede smaak geen kwestie van prijs is. Echt niet.

Comfort

Het interieur van de Dacia Duster is helemaal opnieuw ontworpen. Het is ruim en biedt zowel de bestuurder als passagiers alle comfort. Het is praktisch en beschikt over veel bergruimte om al uw spullen binnen handbereik te bewaren. De nieuwe Duster is royaal en comfortabel en bewijst dat ontwikkelingen die het dagelijks leven beter maken de mooiste zijn.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Garantie van drie jaar of 100.000 km. Een prettig gevoel. Met de nieuw Dacia Duster is betrouwbaarheid geen loze kreet. Iedere passagier profiteert van optimale veiligheid. De nieuwe Duster is degelijk en betrouwbaar en wordt geleverd met een garantie van drie jaar of 100.000 km. Want de Duster is gemaakt om lang mee te gaan en zal nog lang als nieuw blijven!

Motoren

Krachtige en zuinige motor. De nieuwe Duster is verkrijgbaar met een TCe 125 motor en zorgt voor meer rijplezier en lagere gebruikskosten. 

Mogelijkheden van de Dacia Duster

Mogelijkheden Dacia Duster