Deze pagina is bedoeld om u kennis te laten maken met de Renault Clio Estate. Vindt informatie over Renault Clio Estate occasions en de systemen van de Renault Clio Estate. Ook komt u achter de mogelijkheden van het private leasen van de Renault Clio Estate, en waar u kunt zijn voor het onderhoud aan uw Renault Clio Estate.

Ontdek de Renault Clio Estate bij Arend Auto

 

Design

Is u de Renault Clio Estate opgevallen? Dat is niet zo vreemd, want het expressieve design van de Clio Estate valt namelijk wel op. Of het nu om het interieur of het exterieur gaat, deze auto zorgt voor een mooi plaatje. De Renault Cio Estate is erg stijlvol en biedt alle comfort waar u naar op zoek bent. Deze auto is praktisch voor al het dagelijkse gebruik. Er is ruimte voor heel het gezin en daarnaast is er ook tal van ruimte beschikbaar om dingen op te kunnen bergen. Er is een grote bagageruimte beschikbaar en voor het vervoeren van grote spullen kan de achterbank worden neergeklapt zodat voorwerpen tot wel 2,48 meter kunnen worden vervoerd. 

 

Multimedia

De Renault Clio Estate maakt het mogelijk om via innoverende technologiën handsfree te bellen, uw favoriete muziek te luisteren en om overal te komen waar u wilt met het TomTom LIVE® navigatiesysteem. De Renault Clio Estate is uitgerust met het systeem MediaNav en Renault R-Link. Daarnaast zijn alle radio's van de Renault Clio Estate voorzien van Bluetooth®, USB- en 3.5 mm jack-aansluitingen. Hierdoor kunt u rustig handsfree bellen. Uw favoriete muziek kan worden afgespeeld via audiostreaming (A2DP). 

 

Personaliseer uw Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate is helemaal samen te stellen naar uw wens. Zo kunt u gaan voor een standaard uitrusting per model uitvoering en kunt u daarnaast tal van opties kiezen. Zo is de Renault Clio Estate te verkrijgen metpanoramisch glazen dak, spiegelkappen of een gelkeurde dakstriping bijvoorbeeld. Ook de kleur is te kiezen naar eigen wens. Gaat u voor Rouge Flamme, Blanc Nacre, Bleu Iron of toch liever voor Noir Etoile volgens de Franse taal? 

 

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en bespreken graag de opties om voor u de auto te kunnen leveren waar u met smacht op zit te wachten. 

 

Wij hopen u te mogen begroeten in één van onze vestigingen. Tot ziens bij Arend Auto.

Renault Clio Estate Occasions

Renault Clio Estate occasions bij Arend Auto

Renault Clio Estate prive lease acties

Renault Clio Estate prive lease aanbiedingen

Renault Clio Estate onderhoud en reparatie

Renault Espace onderhoud en reparatie

Systeem Renault Clio Estate

R-LINK systeem Renault Captur