Renault leasen bij Renault dealer Arend Auto

Renault leasen bij Arend Auto

Bent u op zoek naar een nieuwe leaseauto? Stop dan met zoeken want bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs kunnen u goed adviseren en helpen in het maken van een beslissing over uw nieuwe Renault. Naast de aantrekkelijke bijtellingen zijn de onderstaande modellen populair onder leaserijders vanwege de luxe, ruimte en comfort. Tijdelijk ontvangt u gratis een upgrade cadeau! Lees per model wat dit inhoudt.

Bij het nemen van een beslissing over uw nieuwe leaseauto gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. Wij adviseren dan ook altijd om een uitgebreide proefrit te maken in de auto van uw wensen. 

Bekijk hieronder het leasetarief en netto bijtelling per model:

Renault Megane lease

Megane Estate Bose

Dé luxe, zakelijke gezinswagen heeft het perfecte geluid. U rijdt nu een Renault Megane Estate Bose voor de prijs van een Limited. Nog meer luxe en nog meer comfort. De Megane is de perfecte combinatie tussen zakelijk rijden en ruimte voor het gezin.

Bijtelling vanaf: € 195,-
Lease vanaf: € 439,-

Vraag offerte aan

Lease de Renault Grand Scenic

Grand Scenic Bose

Veel ruimte, toonaangevend design en de topgeluidskwaliteit van Bose. Daarvoor least u de Renault Grand Scenic. Ook deze upgrade heeft LED PURE VISION koplampen. Dit geeft een rustig lichtbeeld voor de ogen, dit gecombineerd met de hoge zitpositie zorgen dat u het perfecte overzicht heeft.

Bijtelling vanaf: € 250,-
Lease vanaf: € 539,-

VRAAG OFFERTE AAN

Renault Kadjar lease

Nieuwe Kadjar

Rijden in de onlangs geïntroduceerde Renault Kadjar Intens voor de prijs van een ZEN? Dat betekent nog luxer rijden in een ruime SUV met Renault design. De nieuwe Kadjar is voorzien van een achteruitrijcamera en de zittinglengte van de voorstoelen is verstelbaar.

Bijtelling vanaf: € 222,-
Lease vanaf: € 466,-

VRAAG OFFERTE AAN

Renault Talisman lease

Talisman Estate Intens

Voor topdesign en chique interieur in een luxe limousine kies je natuurlijk de Renault Talisman Estate. En tijdelijk rijdt u de Intens versie al voor de prijs van een Limited. Geniet van messcherpe 4 Control vierwielbesturing en de LED PURE VISION koplampen voor perfect zicht.

Bijtelling vanaf: € 272,-
Lease vanaf: € 599,-

VRAAG OFFERTE AAN

Actievoorwaarden

Afhankelijk van het model kan de zakelijke klant tijdelijk profiteren van een versie upgrade bij aankoop of lease van een nieuwe Renault personenauto, met uitzondering van de Renault Z.E.-modellen. Hieronder een overzicht  per model van het voordeel dat gebruikt kan worden als versie upgrade. Het vermelde voordeel is inclusief btw, is uitsluitend te gebruiken voor een upgrade van versie niveau, dus niet mogelijk in combinatie met een basisversie van het model. Het genoemde voordeel is niet geldig in combinatie met de accessoires zonder meerprijs.  

De hoogte van het voordeel van de versie upgrade is gebaseerd op het versie prijsverschil tussen twee uitrustingsniveau’s. Voor Mégane, Mégane Estate en (Grand) Scenic bijvoorbeeld van een Intens t.o.v. een Limited of Zen uitrustingsniveau, zijnde € 1.900,-. Voor de Talisman, Talisman Estate, Espace en Koleos wordt dit zelfde bedrag aangehouden, voor deze modellen geldt een gedeeltelijke vergoeding van de versie upgrade. Voor de nieuwe Kadjar is het voordeel € 1.800,-.

De versie upgrade is niet van toepassing op de Life versies

Genoemde leasetarieven zijn een vanaftarief obv 60 maanden en 15.000 km per jaar, inclusief: onderhoud, zomerbanden, houderschapsbelasting, pechhulp, WA en casco inzittendenverzekering. Leaseprijs is exclusief BTW en brandstof.