Renault leasen bij Renault dealer Arend Auto

Zakelijk een Renault leasen bij Arend Auto

Bent u op zoek naar een nieuwe leaseauto? Stop dan met zoeken want bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Operational Lease is de zogenaamde 'auto van de zaak‘ en is de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. Bij Operational Lease zijn alle kosten bij het maandbedrag inbegrepen.

Onze verkoopadviseurs kunnen u goed adviseren en helpen in het maken van een beslissing over uw nieuwe Renault. Naast de aantrekkelijke bijtellingen zijn de onderstaande modellen populair onder leaserijders vanwege de luxe, ruimte en comfort. Tijdelijk ontvangt u gratis een accessoirecheque! Lees per model wat dit inhoudt.

Bij het nemen van een beslissing over uw nieuwe leaseauto gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. Wij adviseren dan ook altijd om een uitgebreide proefrit te maken in de auto van uw wensen. 

Bekijk hieronder het leasetarief en netto bijtelling per model:

Renault Megane lease

Megane Estate

Dé luxe en zakelijke gezinswagen voor het gezin! Zijn praktische afmetingen, perfecte rijhoogte en verleidelijke rondingen geven vorm aan dit iconische model. De 3D-verlichting voor en achter en geïntegreerde dakdragers maken de Megane Estate onweerstaanbaar. De Megane is de perfecte combinatie tussen zakelijk rijden en ruimte voor het gezin.

Profiteer nu van de gratis accessoirecheque

Als zakelijk Renault rijder wilt u uw Megane Estate natuurlijk geheel naar eigen wens aankleden. Om het nóg aantrekkelijker te maken, bieden wij u een gratis accessoirecheque van € 750,- aan. Maak uw eigen keuze bij het samenstellen!

Bijtelling vanaf: € 161,-
Lease vanaf: € 369,-

ACCESSOIRES BEKIJKEN

Vraag offerte aan

Renault Kadjar lease

Nieuwe Kadjar

De nieuwe Renault Kadjar herkent u direct aan het uitgesproken design. Onze nieuwe SUV heeft opvallende led-verlichting en de stoere 19" lichtmetalen velgen meegekregen. Zin in een mooi avontuur? Stap nu in deze beauty met brains en rijd met passie de gebaande paden af.

Profiteer nu van de gratis accessoirecheque

Als zakelijk Renault rijder wilt u uw Kadjar natuurlijk geheel naar eigen wens aankleden. Om het nóg aantrekkelijker te maken, bieden wij u een gratis accessoirecheque van € 1000,- aan. Maak uw eigen keuze bij het samenstellen!

Bijtelling vanaf: € 197,-
Lease vanaf: € 419,-

ACCESSOIRES BEKIJKEN

VRAAG OFFERTE AAN

Lease de Renault Grand Scenic

Grand Scenic

De MPV met 7 zitplaatsen. Met zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de Renault Grand Scenic direct op. De ruime MPV wordt standaard geleverd met grote 20" wielen en heeft de LED PURE VISION koplampen. Dit geeft een rustig lichtbeeld voor de ogen, dit gecombineerd met de hoge zitpositie zorgen dat u het perfecte overzicht heeft.

Profiteer nu van de gratis accessoirecheque

Als zakelijk Renault rijder wilt u uw Grand Scenic natuurlijk geheel naar eigen wens aankleden. Om het nóg aantrekkelijker te maken, bieden wij u een gratis accessoirecheque van € 750,- aan. Maak uw eigen keuze bij het samenstellen!

Bijtelling vanaf: € 206,-
Lease vanaf: € 459,-

ACCESSOIRES BEKIJKEN

VRAAG OFFERTE AAN

Renault Talisman lease

Talisman Estate

Voor topdesign en chique interieur in een luxe limousine kiest u natuurlijk de Renault Talisman Estate. Zeer comfortabel op snelwegen en sportief op bergwegen en plattelandsroutes. Hij is gemaakt voor zakelijke reizen en in het weekend als ruime gezinsauto te dienen. Maar hij is vooral gemaakt om van te genieten!

Profiteer nu van de gratis accessoirecheque

Als zakelijk Renault rijder wilt u uw Talisman Estate natuurlijk geheel naar eigen wens aankleden. Om het nóg aantrekkelijker te maken, bieden wij u een gratis accessoirecheque van € 750,- aan. Maak uw eigen keuze bij het samenstellen!

Bijtelling vanaf: € 257,-
Lease vanaf: € 549,-

ACCESSOIRES BEKIJKEN

VRAAG OFFERTE AAN

Alle voordelen van Operational lease op een rijtje

Mede dankzij de vele voordelen die Operational lease biedt bent u met Operational Lease verzekerd van een zorgeloze en betrouwbare leaseovereenkomst. Hierbij alle voordelen voor u op een rijtje:

Wat is er allemaal in het leasetarief opgenomen:

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden
 • Verzekeringspremies
 • Service bij pech of schade in binnen- en buitenland
 • Mogelijkheid om de benzinekosten op te nemen in het contract

De voordelen van Operational lease:

 • Geen investering voor de aanschaf van een leaseauto
 • Liquiditeitspositie van de onderneming wordt niet aangetast
 • Motorrijtuigenbelasting en verzekering inbegrepen
 • Reparatie en regulier onderhoud inbegrepen
 • Gedurende het contract bouw je schadevrije jaren op
 • Geen risico voor de onderneming dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Vermindering van administratieve lasten
 • Altijd een nieuw, representatief wagenpark

Actievoorwaarden

Afhankelijk van het model kan de zakelijke klant tijdelijk profiteren van een accessoirecheque bij aankoop of lease van een nieuwe Renault personenauto, met uitzondering van de Renault Z.E.-modellen. Hieronder een overzicht per model van het voordeel dat gebruikt kan worden. Het vermelde voordeel is inclusief btw, is uitsluitend te gebruiken voor een accessoirecheque, dus niet mogelijk in combinatie met een andere acties. De hoogte van het voordeel van de accessoirecheque is gebaseerd op het prijsverschil tussen de modellen. Fleet jaarafspraken zijn uitgesloten.

 

Genoemde leasetarieven zijn een vanaf tarief o.b.v. 60 maanden en 15.000 km per jaar, inclusief: onderhoud, zomerbanden, houderschapsbelasting, pechhulp, WA en casco inzittendenverzekering. Leaseprijs is exclusief BTW en brandstof.