U profiteert van veel Zomervoordeel

Naast het ongekend hoge voordeel geven wij ook extra hoge inruilwaardes voor uw huidige auto. Laat u verrassen door onze complete range. Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter, er is altijd een Renault die bij uw leven past! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een advies op maat te geven.

Hieronder ziet u precies hoeveel voordeel u per model kunt ontvangen. 

In 5 eenvoudige stappen ontvangt u vrijblijvend een voorstel

Bereken vandaag nog de inruilwaarde van uw huidige auto en welk bedrag u moet toebetalen om in een nieuwe Renault onze showroom te verlaten.

Bereken inruilwaarde

 

Nieuwe Renault Twingo

Nieuwe Renault Clio

Uw Introductievoordeel: € 1.000,-

 

BEREKEN HIER UW INRUILWAARDE

MEER INFO OVER DEZE ACTIE

Renault Clio

Renault Clio Estate

Renault Captur

Nieuwe Renault Kadjar

Nieuwe Renault Kadjar Acties

Renault Mégane

Renault Megane Estate

Renault Scenic

Renault Grand Scenic

Renault Talisman

Renault Talisman Tony Vos Columnist

Renault Talisman Estate

Renault Koleos

Nieuwe Renault Koleos acties bij Arend Auto

Renault Espace

Renault Espace bij Renault dealer Arend Auto

Bereken uw inruilwaarde

Uw auto taxeren bij Arend Auto

Wat is mijn auto waard?

Onze vestigingen

Vestigingen

Vestigingen

Proefrit maken

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u nog niet exact weet welke auto het beste past bij uw behoeften. Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag in onze showrooms om u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft om tot een beslissing te komen. Daarnaast bieden wij u altijd een vrijblijvende proefrit aan zodat u de auto zelf kunt ervaren. Tijdens Salon de Promotion staan al onze proefrit modellen klaar om weg te rijden, u hoeft geen afspraak te maken. Mocht u dit zelf wel prettig vinden dan kunt u hieronder vrijblijvend een proefrit aanvragen.

Vraag hier een proefrit aan 

Actievoorwaarden

* Vanafprijzen per model betreffen de instapversies en zijn inclusief het aangegeven voordeel. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De acties zijn geldig t/m 31 augustus 2019 op voorraad auto's en een uiterste registratiedatum van 31-8-2019 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoonde modellen zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. De genoemde bedragen zijn gebaseerd op informatie die wij hebben ontvangen van Renault Nederland. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.