Zomerdeals bij Renault dealer Stern

Zomerdeals

Bij Arend Auto profiteert u op dit moment van veel voordeel op onze voorraadauto's. Tijdens onze Zomerdeals profiteert u van voordeel tot € 4.500,-Bovendien hebben wij extra auto's ingekocht waarmee u binnen enkele dagen kunt rijden. Doordat uw inruilauto hierdoor eerder bij ons binnen is geven wij extra veel terug voor uw huidige auto! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een advies op maat te geven. 

Hieronder ziet u precies hoeveel voordeel u per model kunt ontvangen.  

In 3 eenvoudige stappen ontvangt u vrijblijvend een voorstel

Bereken vandaag nog de inruilwaarde van uw huidige auto en welk bedrag u moet toebetalen om in een nieuwe Renault onze showroom te verlaten.

Bereken inruilwaarde

 Wilt u uw nieuwe Renault niet aanschaffen maar gaat u voor Private Lease? Bekijk dan snel ons Private Lease aanbod:

PRIVATE LEASE AANBOD

Nieuwe Renault Twingo

Nieuwe Renault Clio

Renault Clio Estate

Nieuwe Renault Captur

Incl. subsidie

Renault ZOE

Uw voordeel: € 4.000,- + € 4.000,- subsidie


BEREKEN HIER UW INRUILWAARDE

MEER INFO OVER DEZE ACTIE

Bereken uw inruilwaarde

Uw auto taxeren bij Arend Auto

Wat is mijn auto waard?

Nieuwe Renault Kadjar

Renault Mégane

Renault Megane Estate

Renault Scenic

Renault Grand Scenic

Renault Talisman

Renault Espace

Onze vestigingen

Vestigingen

Vestigingen

Proefrit maken

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u nog niet exact weet welke auto het beste past bij uw behoeften. Onze verkoopadviseurs ontvangen u graag in onze showrooms om u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft om tot een beslissing te komen. Daarnaast bieden wij u altijd een vrijblijvende proefrit aan zodat u de auto zelf kunt ervaren. Tijdens Salon de Promotion staan al onze proefrit modellen klaar om weg te rijden, u hoeft geen afspraak te maken. Mocht u dit zelf wel prettig vinden dan kunt u hieronder vrijblijvend een proefrit aanvragen.

Vraag hier een proefrit aan 

Actievoorwaarden

* Vanafprijzen per model betreffen de instapversies en zijn inclusief het aangegeven voordeel. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. De acties zijn geldig t/m 31 augustus 2020 op voorraad auto's en een uiterste registratiedatum van 331-08-2020 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoonde modellen zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. De genoemde bedragen zijn gebaseerd op informatie die wij hebben ontvangen van Renault Nederland. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.