INRUILWAARDE BEREKENENOFFERTE AANVRAGENPROEFRIT INPLANNEN

DE RENAULT ESPACE

De Renault Espace is een van de crossovers van Renault. De krachtige rondingen en de vloeiende lijnen maken deze auto interessant. De Renault Espace biedt tal van ruimte en is daarnaast gedreven door technologie. Met de Easy Park Assist, Adaptive Cruise Control of de Hill-Start Assist wordt autorijden een stuk eenvoudiger. De auto denkt namelijk met u mee en is van alle gemakken voorzien om het rijden voor u zo comfortabel mogelijk te maken. 

Meer informatie over de Renault Espace

Renault Espace nú tijdelijk met € 1.800,- voordeel

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Renault Espace? Wanneer u de Espace bij ons koopt ontvangt u € 1.800,- voordeel. Met dit voordeel rijdt u al in een nieuwe Renault Espace Intens met automaat vanaf € 47.390,-. Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een rijker uitgeruste uitvoering dan adviseren wij de Espace Initiale Paris. De Renault Espace Initiale Paris uitvoering met automaat is middels dit voordeel verkrijgbaar vanaf € 54.490,-

De Renault Espace Intens is standaard voorzien van oa: 

  • Ambianceverlichting interieur
  • Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met auditorium
  • LED PURE VISION-koplampen
  • Elektrische handrem
  • Elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels
  • Privacy glass zijruiten achter en achterruit
  • Bekleding kunstleder TEP/stof ' Dynamique' Brun/Noir
  • Trafic Sign Recognition en vele andere opties.

Dit aanbod op de Renault Espace is slechts tijdelijk. Dus wacht niet te lang.  

Wij zijn op zoek naar kwalitatief goed gebruikte auto's om onze occasion voorraad op peil te houden. Om deze reden bieden wij momenteel extra veel inruilwaarde voor uw huidige auto! Bent u benieuwd naar de waarde van uw huidige auto?

UW INRUILWAARDE BEREKENEN

OFFERTE AANVRAGEN


Renault Espace Flex Choice

Vanaf € 574,- per maand** rijdt u in een gloednieuwe Renault Espace in combinatie met een Flex Choice Premium financiering. Hiermee heeft u voor een periode van 60 maanden garantie en is een deel van de onderhoudskosten betaald. Voor meer info over Flex Choice klikt u hier.

Ons verkoopteam adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe Renault Twingo en welke manier van aanschaffen het beste bij u past.

Tot ziens bij Arend Auto!

 

* Vanafprijs betreft een Renault Espace TCe 225 EDC en is incl. € 1.800,- korting. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 op voorraad auto's bij Arend Auto met een uiterste registratiedatum van 31-12-2018 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoond model is verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. 

Min./max. verbruik: 4,2-4,8 l./100 km. resp. 23,8-20,8 km/l. CO2: 95-108 gr./km.

Renault Flex Choice Premium - rekenvoorbeeld Consumentenadviesprijs
(aanschafprijs incl. 
G+ en My Revision)
VoordeelAanbetaling (evt. uit inruilwaarde)Totaal 
kredietbedrag
Looptijd in 
maanden
Vaste 
debetrentevoet
Jaarlijks 
kostenpercentage
Totaal te 
betalen bedrag 
Maandtermijn 
Espace 1,9%€ 46.270€ 1.300€ 16.423€ 32.847601,9%1,9%€ 34.443

€ 574

**Maandbedrag o.b.v. de basisversie van het model en de kosten van GarantiePlus & My Revision (beide max 80.000km), na aanbetaling van 33,33% van de totale aanschafprijs (evt. uit inruilwaarde). Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs. Lening tegen 1,9% rente en 5 jaar looptijd. Met minder services zijn er andere rentes van toepassing. Looptijden beschikbaar van 36 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, geen slottermijn mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Renault Flex Choice zonder opgaaf van redenen te beëindigen, dat heeft geen effect op lopende contracten. Acceptatievoorwaarden van toepassing en acceptatie voorbehouden, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. Zie RFC actievoorwaarden op www.renault.nl. Vraag uw dealer naar de brochure.

Geld lenen kost geld