Renault leasen bij Arend Auto

Bent u op zoek naar een nieuwe lease auto? Stop dan met zoeken want bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs kunnen u goed adviseren en helpen in het maken van een beslissing over uw nieuwe leaseauto. U rijdt al in een Renault vanaf 4% bijtelling of een netto bijtelling vanaf € 29,65 per maand.

Bij het nemen van een beslissing over uw nieuwe leaseauto gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. Wij adviseren dan ook altijd om een uitgebreide proefrit te maken in de auto van uw wensen. Wanneer u een bezoek brengt aan één van onze showrooms staan er altijd voldoende auto's klaar voor het maken van een proefrit. De expertise van onze verkoopadviseurs en de rij ervaring helpen u met het maken van een beslissing.

Gratis accessoirecheque

Leaserijders opgelet! Bij bestelling van een voorraadauto ontvangt u als leaserijder een accessoirecheque die kan oplopen tot maar liefst € 1.000,-. Voor dit bedrag kunt u uw nieuwe leaseauto personaliseren en voorzien van accessoires die bij uw persoonlijke situatie passen. Bovendien betaalt u over deze accessoires géén bijtelling.

Vraag informatie aan

Bekijk hieronder het bijtellingspercentage en netto bijtelling per model:

Nieuwe Renault Megane Estate Lease

Renault Megane Estate lease met 22% bijtelling bij Renault dealer Arend Auto

Renault Talisman Estate Lease

Renault Talisman Estate met 22% bijtelling bij Renault dealer Arend Auto

Actievoorwaarden

*Berijders waarvan het bedrijf een fleetjaarafspraak heeft met Arend Auto of Renault zijn ook uitgesloten van deze actie. Vraag in de showroom naar de exacte voorwaarden. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

*Adviesprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. 21% Bijtelling op de dieselmotoren. De gecommuniceerde bijtellingsbedragen zijn gebaseerd op de instapmodellen o.b.v. de 40,4%-belastingschijf. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.