Renault Talisman acties bij Arend Auto
Inruilwaarde berekenenOfferte aanvragenProefrit inplannen

Nieuwe Renault Talisman Actie

De nieuwe Renault Talisman is onlangs bij Arend Auto geïntroduceerd en meteen kunt u van veel voordeel profiteren. Zo ontvangt u tijdelijk tot maar liefst € 2.200,- extra voordeel én 4 jaar garantie voor de nieuwe Renault Talisman. De Talisman is uitgerust met de meest innovatieve en nieuwste technieken die Renault te bieden heeft. Zo geniet u van een uitzonderlijke wegligging dankzij het 4Control systeem, kunt u snel een gewenste rijmodus selecteren met het Multi-SENSE systeem en geniet u optimaal van het rijden door het comfortabele interieur.

Meer info over de Talisman


Voor het aanschaffen, leasen of privé leasen van de nieuwe Renault Talisman bent u bij Arend Auto aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de auto en welke manier van aanschaffen het beste past bij uw persoonlijke situatie. Want daar draait het om bij Arend Auto: Om uw wensen!

Renault Talisman kopen met € 2.200,- Voordeel.

Bij Arend Auto bent u van harte welkom voor een kennismaking met de Renault Talisman. Als u nadenkt over het kopen van deze Renault dan ontvangt u nú maar liefst € 2.200,- voordeel op een Renault Talisman uit voorraad. Dankzij deze actie rijdt u voor € 30.390,- euro in een nieuwe Renault Talisman Life dCi. Met dit voordeel heeft u de mogelijkheid uw Renault Talisman te upgraden naar een automaat. De meest verkochte en dus ook populairste uitrusting is de Intens uitvoering. Vanaf € 34.890,- bent u eigenaar van dit rijk uitgeruste model. Bovendien ontvangt u bij elke Talisman maar liefst 4 jaar garantie!

De Renault Talisman Intens is standaard onder andere uitgerust met:

 • Automatische versnellingsbak
 • Cruise control
 • LED Pure vision koplampen
 • LED-achterlichten
 • Automatische airconditioning
 • Regen- en lichtsensor
 • Bluetooth
 • Multi-Sense systeem
 • Handsfree Card voor openen, sluiten en starten
 • Renault R-Link 2 Navigatie- en multimediasysteem
 • DAB+ Radio
 • 18 inch Lichtmetalen wielen
 • Visio systeem met Lane Departure Warning, grootlicht assistent en Traffic Sign Recognition
 • 4CONTROL systeem

Speciale actie:

Daarnaast ontvangt u een Hugo Boss voucher t.w.v. € 750,- bij aankoop van een Renault Talisman of Talisman Estate en ontvangt u gratis een 4 jaar GarantiePlus-verzekering. Deze is kostenloos voor 48 maanden en een totaal kilometrage van 150.000 kilometer. 

 

Over de inruilwaarde van uw huidige auto worden wij het altijd eens. Bent u benieuwd naar een eerste indicatie van uw huidige auto? Klik op onderstaande button om de waarde vrijblijvend op te vragen. Wanneer u geen auto wilt inruilen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bereken uw inruilwaarde

Vraag offerte aan

RENAULT TALISMAN FLEX CHOICE

Vanaf € 369,- per maand** rijdt u in een gloednieuwe Renault Talisman in combinatie met een Flex Choice Premium financiering. In deze financieringsvorm financiert u de auto en ontvangt u als extra diensten Garantieplus en My Revision voor de Talisman. Hiermee heeft u voor een periode van 60 maanden garantie en is een deel van de onderhoudskosten betaald. Voor meer info over Flex Choice klikt u hier.

Ons verkoopteam adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe Renault Talisman en welke manier van aanschaffen het beste bij u past. 

U bent van harte welkom in onze showroom voor een nadere kennismaking!

Tot ziens bij Arend Auto

 

* Vanafprijs betreft een Renault Talisman Life en is incl. € 2.200,- Voordeel. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze actie is geldig t/m 7 mei 2018 op voorraad auto's bij Arend Auto met een uiterste registratiedatum van 31-08-2018 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoond model is verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.  

 

Renault Flex Choice Premium - rekenvoorbeeld Consumentenadviesprijs
(aanschafprijs incl. 
G+ en My Revision)
VoordeelAanbetaling (evt. uit inruilwaarde)Totaal 
kredietbedrag
Looptijd in 
maanden
Vaste 
debetrentevoet
Jaarlijks 
kostenpercentage
Totaal te 
betalen bedrag 
Maandtermijn 
Talisman 1,9%€ 31.665€ 2.200€ 10.555€ 21.110601,9%1,9%€22.136€ 369
**Maandbedrag o.b.v. de basisversie van het model en de kosten van GarantiePlus & My Revision (beide max 80.000km), na aanbetaling van 33,33% van de totale aanschafprijs (evt. uit inruilwaarde). Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs. Lening tegen 1,9% rente en 5 jaar looptijd. Met minder services zijn er andere rentes van toepassing. Looptijden beschikbaar van 36 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, geen slottermijn mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Renault Flex Choice zonder opgaaf van redenen te beëindigen, dat heeft geen effect op lopende contracten. Acceptatievoorwaarden van toepassing en acceptatie voorbehouden, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. Zie RFC actievoorwaarden op www.renault.nl. Vraag uw dealer naar de brochure.

Geld lenen kost geld