Renault Talisman Estate actie bij Arend Auto
Inruilwaarde berekenenOfferte aanvragenProefrit inplannen

Nieuwe Renault Talisman Estate Actie

De nieuwe Renault Talisman Estate is een heus ruimtewonder. Bij de eerste kennismaking zult u versteld staan van alle ruimte die de nieuwe Talisman Estate u te bieden heeft. In combinatie met innovatieve technieken zoals Multi-SENSE en het 4CONTROL systeem is dit dé ideale auto wanneer u van ruimte en bovenal comfort houdt. Om het kiezen voor deze nieuwe Renault te vergemakkelijken ontvangt u tijdelijk € 2.200,- Voordeel bij aanschaf van een nieuwe Renault Talisman Estate.

Meer info Talisman Estate


De eerste kennismaking met de Talisman Estate zal u verbluft doen staan. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het configureren van de auto naar uw wensen. Hierbij kijken ze graag naar uw persoonlijke situatie en welke uitvoering en betalingsvorm het beste bij u past. Uiteraard kunt u proefrijden in de auto zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Renault Talisman Estate kopen met € 2.200,- Voordeel

De nieuwe Renault Talisman Estate is niet alleen qua uiterlijk aantrekkelijk maar ook op het gebied van prijsstelling kent hij geen gelijke. Vanaf € 32.490,- bent u een trotse eigenaar van de Life uitvoering. Onze tijdelijke actie waarbij u € 2.200,- Voordeel ontvangt is in deze prijs reeds verwerkt. Daar bovenop ontvangt u nog gratis 4 jaar lang garantie! Dit voordeel is geldig op een Renault Talisman uit voorraad waarmee u uw nieuwe auto kunt upgraden naar een automaat.  De meest verkochte uitvoering van de Talisman Estate is de Intens. Deze is leverbaar vanaf € 36.090,- en is standaard zeer rijk uitgerust met onder andere:

 • Automatische versnellingsbak
 • Cruise control
 • LED Pure vision koplampen
 • LED-achterlichten
 • Automatische airconditioning
 • Regen- en lichtsensor
 • Bluetooth
 • Multi-Sense systeem
 • Handsfree Card voor openen, sluiten en starten
 • Renault R-Link 2 Navigatie- en multimediasysteem
 • DAB+ Radio
 • 18 inch Lichtmetalen wielen
 • Visio systeem met Lane Departure Warning, grootlicht assistent en Traffic Sign Recognition
 • 4CONTROL systeem

Speciale actie:

Daarnaast ontvangt u een Hugo Boss voucher t.w.v. € 750,- bij aankoop van een Renault Talisman of Talisman Estate en ontvangt u gratis een 4 jaar GarantiePlus-verzekering. Deze is kostenloos voor 48 maanden en een totaal kilometrage van 150.000 kilometer. 

 

Over de inruilwaarde van uw huidige auto worden wij het altijd eens. Bent u benieuwd naar een eerste indicatie van uw huidige auto? Klik op onderstaande button om de waarde vrijblijvend op te vragen. Wanneer u geen auto wilt inruilen kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bereken uw inruilwaarde

Vraag offerte aan

 

RENAULT TALISMAN FLEX CHOICE

Vanaf € 383,- per maand** rijdt u in een gloednieuwe Renault Talisman Estate in combinatie met een Flex Choice Premium financiering. In deze financieringsvorm financiert u de auto en ontvangt u als extra diensten Garantieplus en My Revision voor de Talisman. Hiermee heeft u voor een periode van 60 maanden garantie en is een deel van de onderhoudskosten betaald. Voor meer info over Flex Choice klikt u hier.

Ons verkoopteam adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe Renault Talisman Estate en welke manier van aanschaffen het beste bij u past. 

U bent van harte welkom in onze showroom voor een nadere kennismaking!

Tot ziens bij Arend Auto

 

* Vanafprijs betreft een Renault Talisman Estate Life en is incl. € 2.200,- Voordeel. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument.Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze actie is geldig t/m 7 mei 2018 op voorraad auto's bij Arend Auto met een uiterste registratiedatum van 31-08-2018 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoond model is verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. 

 

Renault Flex Choice Premium - rekenvoorbeeld Consumentenadviesprijs
(aanschafprijs incl. 
G+ en My Revision)
VoordeelAanbetaling (evt. uit inruilwaarde)Totaal 
kredietbedrag
Looptijd in 
maanden
Vaste 
debetrentevoet
Jaarlijks 
kostenpercentage
Totaal te 
betalen bedrag 
Maandtermijn 
Talisman Estate 1,9%€ 32.865€ 2.200€ 10.955€ 21.910601,9%1,9%€22.975€ 383
**Maandbedrag o.b.v. de basisversie van het model en de kosten van GarantiePlus & My Revision (beide max 80.000km), na aanbetaling van 33,33% van de totale aanschafprijs (evt. uit inruilwaarde). Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs. Lening tegen 1,9% rente en 5 jaar looptijd. Met minder services zijn er andere rentes van toepassing. Looptijden beschikbaar van 36 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, geen slottermijn mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Renault Flex Choice zonder opgaaf van redenen te beëindigen, dat heeft geen effect op lopende contracten. Acceptatievoorwaarden van toepassing en acceptatie voorbehouden, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. Zie RFC actievoorwaarden op www.renault.nl. Vraag uw dealer naar de brochure.

Geld lenen kost geld