Inruilwaarde berekenenOfferte aanvragenProefrit inplannen

DE NIEUWE RENAULT TWINGO

De nieuwe Renault Twingo is een toonaangevende stadsauto die ondanks zijn compacte formaat verrassend veel binnenruimte biedt. Dit is allemaal mogelijk dankzij veel nieuwe innovaties die de Renault Twingo rijk is. Zo is de motor achterin de auto geplaatst en is de Twingo voorzien van achterwiel aandrijving. Hierdoor wordt de binnenruimte optimaal benut waardoor u als bestuurder veel meer ruimte krijgt. Daarnaast wordt de nieuwe Renault Twingo standaard geleverd met 5 deuren!

Meer info over de Renault Twingo

Renault Twingo Collection nú tijdelijk tot € 1.900,- Voordeel!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Renault Twingo? Wanneer u de Twingo bij ons koopt ontvangt tot wel € 1.900,- Voordeel op de Renault Twingo Collection. 

Twingo Collection: € 13.690,-
Voordeel: € 1.900,-

U rijdt nu weg voor: € 11.790,-

Deze Twingo Collection is standaard voorzien van oa:

  • Airconditioning 
  • R&GO Multimediasysteem 
  • Bluetooth
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Stoel bestuurder in hoogte verstelbaar
  • Pack Look Exterieur
  • Centrale deurvergrendeling
  • Stuurbekrachtiging en vele andere opties.

Dit aanbod op de nieuwe Twingo is slechts tijdelijk. Dus wacht niet te lang. 

Wij zijn op zoek naar kwalitatief goed gebruikte auto's om onze occasion voorraad op peil te houden. Om deze reden bieden wij momenteel extra veel inruilwaarde voor uw huidige auto! Bent u benieuwd naar de waarde van uw huidige auto?

Uw inruilwaarde berekenen

Offerte aanvragen

Renault Twingo Flex Choice

Vanaf € 144,- per maand** rijdt u in een gloednieuwe Renault Twingo in combinatie met een Flex Choice Premium financiering. In deze financieringsvorm financiert u de auto en ontvangt u als extra diensten Garantieplus en My Revision voor de Twingo. Hiermee heeft u voor een periode van 60 maanden garantie en is een deel van de onderhoudskosten betaald. Voor meer info over Flex Choice klikt u hier.

Ons verkoopteam adviseert u graag bij de aanschaf van een nieuwe Renault Twingo en welke manier van aanschaffen het beste bij u past.

Tot ziens bij Arend Auto!

 

* Vanafprijs betreft een Renault Twingo Collection SCe 70 Stop & Start en is incl. € 1.900,- voordeel. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 op reeds gekentekende auto's bij Arend Auto met een uiterste registratiedatum van 31-8-2018 en geldt zolang de voorraad strekt. Deze acties zijn uitsluitend geldig bij een particuliere aankoop. Getoond model is verkrijgbaar tegen meerprijs. De genoemde bedragen zijn gebaseerd op informatie die wij hebben ontvangen van Renault Nederland. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. 

Min./max. verbruik: 4,2-4,8 l./100 km. resp. 23,8-20,8 km/l. CO2: 95-108 gr./km.

Renault Flex Choice Premium - rekenvoorbeeld Consumentenadviesprijs
(aanschafprijs incl.
G+ en My Revision)
VoordeelAanbetaling (evt. uit inruilwaarde)Totaal
kredietbedrag
Looptijd in
maanden
Vaste
debetrentevoet
Jaarlijks
kostenpercentage
Totaal te
betalen bedrag 
Maandtermijn 
Twingo 1,9%€ 12.454€ 1.500€ 4.209€ 8.245601,9%1,9%€ 8.645€ 144
**Maandbedrag o.b.v. de basisversie van het model en de kosten van GarantiePlus & My Revision (beide max 80.000km), na aanbetaling van 33,33% van de totale aanschafprijs (evt. uit inruilwaarde). Afgebeelde uitvoering verkrijgbaar tegen meerprijs. Lening tegen 1,9% rente en 5 jaar looptijd. Met minder services zijn er andere rentes van toepassing. Looptijden beschikbaar van 36 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag, geen slottermijn mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Renault Flex Choice zonder opgaaf van redenen te beëindigen, dat heeft geen effect op lopende contracten. Acceptatievoorwaarden van toepassing en acceptatie voorbehouden, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden. Zie RFC actievoorwaarden op www.renault.nl. Vraag uw dealer naar de brochure.

Geld lenen kost geld