Renault Clio Trekhaak

Trekhaak vanaf € 699,-

Voor iedereen ziet de vakantie er dit jaar helaas anders uit. Gelukkig zijn er mogelijkheden om alsnog met de auto op vakantie te gaan, in eigen land maar ook naar het buitenland. Tijdens een autovakantie is een trekhaak enorm handig en soms zelfs onmisbaar. Om deze reden kunt u in de maanden juni en juli bij Arend Auto al een trekhaak kopen én laten monteren vanaf € 699,-. Dit actietarief geldt voor een vaste trekhaak met 7-polige stekker. Heeft u liever een afneembare trekhaak, of een 13-polige stekker. Wellicht zelfs een automatisch inklapbare trekhaak? Dit kan allemaal, en onze serviceadviseurs maken met alle plezier een zeer scherpe offerte voor u.

Vaste trekhaak

Een vaste trekhaak is altijd goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van uw auto. Het is niet mogelijk om deze trekhaak zelf te verwijderen maar is daarentegen zeer geschikt wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw trekhaak voor bijvoorbeeld het trekken van een aanhangwagen of een fietsendrager. 

Afneembare trekhaak

Zoals de naam het al zegt is deze trekhaak afneembaar. De trekhaak kan losgekoppeld worden van het gemonteerde gedeelte aan uw chassis. De trekhaak zit stevig vast aan het chassis maar is afneembaar voor meer gemak. Wij adviseren om voor deze trekhaak te kiezen wanneer u sporadisch gebruik maakt van een trekhaak. Wanneer u de trekhaak afneemt blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd en heeft u geen problemen met eventuele parkeersensoren.

Trekhaak kopen met een 7-polige of 13-polige stekker

Bij het aanschaffen van uw trekhaak kunt u kiezen tussen een 7-polige of een 13-polige stekker. Deze stekkers zorgen voor de stroomvoorziening van de aanhangwagen, fietsendrager of caravan. Standaard offreren wij een 7-polige stekker omdat deze goedkoper is en het meeste voorkomt. De 7-polige stekker is voldoende om de richtingaanwijzers, kentekenplaatverlichting, remlicht en achteruitrijlicht van stroom te voorzien. Een 13-polige stekker is gebruikelijk bij het gebruik van een caravan omdat deze is voorzien van een elektrisch systeem voor bijvoorbeeld de koelkast. Om deze extra systemen van voldoende stroomcapaciteit te voorzien is een 13-polige stekker noodzakelijk.

Accessoires

Bovendien kunnen wij op korte termijn verschillende soorten fietsendragers, dakdragers en dakkoffers leveren, ook hierover informeren wij u graag en kijken wij naar uw persoonlijke behoefte.

Wilt u meer weten, vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u snel en eenvoudig online een afspraak inplannen.

Offerte aanvragen

Plan afspraak in

 

* Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en montage en gebaseerd op de modellen Clio, Captur, (Grand) Scenic en Megane Estate in de bouwjaren 2019 en 2020. Voor alle overige modellen en bouwjaren en modellen van andere merken maken wij graag een scherpe offerte op maat.

Renault Captur Fietsendrager