Renault Clio Trekhaak

Trekhaak kopen?

Bij Arend Auto kunt u zeer voordelig een trekhaak kopen en laten monteren. Vanaf € 699,- kunt u een trekhaak aanschaffen en laten monteren. Hiervoor monteren wij voor u een 7-polige trekhaak met vaste kogel van een gerenommeerd A-merk. Het tarief is gebaseerd op de huidige Renault modellen. Rijdt u in een auto van ander merk, model, van een ouder bouwjaar of een Bedrijfswagen? Geen enkel probleem. Bij Arend Auto maken we een zeer scherpe offerte op maat voor een nieuwe trekhaak. Ook auto's van andere merken voorzien wij graag van een trekhaak tegen ons zeer scherpe tarief.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Welke trekhaak moet ik kopen?

Er zijn veel redenen om een trekhaak te kopen. Daarnaast zijn er verschillende trekhaken mogelijk. Afhankelijk van uw behoefte is het belangrijk om een juiste keuze te maken in de aankoop van een nieuwe trekhaak. Heeft u de trekhaak nodig voor bijvoorbeeld een fietsendrager of een aanhangwagen? Dan volstaat het vaak om een trekhaak met 7-polige stekker aan te schaffen. Bij het gebruik van een caravan is het gebruikelijk om een 13-polige stekker aan te schaffen. Daarnaast kunt u kiezen tussen een trekhaak met vaste trekhaak of een afneembare trekhaak. 

Vaste trekhaak

Een vaste trekhaak is altijd goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van uw auto. Het is niet mogelijk om deze trekhaak zelf te verwijderen maar is daarentegen zeer geschikt wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw trekhaak voor bijvoorbeeld het trekken van een aanhangwagen of een fietsendrager. 

Afneembare trekhaak

Zoals de naam het al zegt is deze trekhaak afneembaar. De trekhaak kan losgekoppeld worden van het gemonteerde gedeelte aan uw chassis. De trekhaak zit stevig vast aan het chassis maar is afneembaar voor meer gemak. Wij adviseren om voor deze trekhaak te kiezen wanneer u sporadisch gebruik maakt van een trekhaak. Wanneer u de trekhaak afneemt blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd en heeft u geen problemen met eventuele parkeersensoren.

Trekhaak kopen met een 7-polige of 13-polige stekker

Bij het aanschaffen van uw trekhaak kunt u kiezen tussen een 7-polige of een 13-polige stekker. Deze stekkers zorgen voor de stroomvoorziening van de aanhangwagen, fietsendrager of caravan. Standaard offreren wij een 7-polige stekker omdat deze goedkoper is en het meeste voorkomt. De 7-polige stekker is voldoende om de richtingaanwijzers, kentekenplaatverlichting, remlicht en achteruitrijlicht van stroom te voorzien. Een 13-polige stekker is gebruikelijk bij het gebruik van een caravan omdat deze is voorzien van een elektrisch systeem voor bijvoorbeeld de koelkast. Om deze extra systemen van voldoende stroomcapaciteit te voorzien is een 13-polige stekker noodzakelijk.

Afspraak inplannen

U kunt bij ons gemakkelijk en snel online uw afspraak inplannen voor het monteren van uw trekhaak. Op basis van uw wensen zullen wij de juiste trekhaak bestellen en kunnen deze binnen 5 dagen voor u monteren. Onze monteurs werken met het beste gereedschap en zijn goed getraind zodat wij altijd een hoge kwaliteit leveren.

Plan hier uw afspraak in

Onze trekhaak tarieven

Hieronder staan onze tarieven voor het kopen van een trekhaak inclusief montage.

Soort TrekhaakStekker aansluiting    Vanafprijs incl. montage
Vaste trekhaak7-polige stekker€ 699,-
 13-polige stekker+ € 125,- meerprijs
Afneembare trekhaak     7-polige stekker€ 824,-
 13-polige stekker+ € 125,- meerprijs

 

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Nieuwe auto of occasion kopen met trekhaak

Bent u vlak voor uw vakantie nog op zoek naar een geschikte auto inclusief trekhaak dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze service. Wanneer u besluit om een occasion te kopen met trekhaak dan kunnen wij deze binnen 10 werkdagen aan u afleveren. Op deze manier kunt u van uw trekhaak profiteren in bijvoorbeeld de vakantieperiode.

Klik hier om onze actuele occasionvoorraad te bekijken

 

* Deze actie is geldig bij alle Arend Auto vestigingen: 's-Hertogenbosch/ Den Bosch, Eindhoven, TilburgOss, Valkenswaard, Veghel en Zaandam. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en montage en gebaseerd op de modellen Clio, Captur, (Grand) Scenic en Megane Estate in de huidige bouwjaren. Voor alle overige modellen en bouwjaren en modellen van andere merken maken wij graag een scherpe offerte op maat.