Gratis APK* voor alle merken auto's en modellen

De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplichte keuring voor voertuigen die ouder zijn dan 3 of 4 jaar. Bij Arend Auto kunt u de APK aan uw personenauto of bedrijfswagen uit laten voeren terwijl u wacht. Bij eventuele reparaties bent u verzekerd dat uw auto uitsluitend wordt gerepareerd met topkwaliteit onderdelen. 

Wij voeren de APK gratis voor u uit in combinatie met een onderhoudsbeurt*. Voor alle automerken bent u bij Arend Auto aan het juiste adres, dus ook voor onderhoud en reparaties. Bent u in het bezit van een: Opel, Peugeot, Toyota, Ford, Kia, Skoda, Citroën, Volvo, Hyundai, Nissan, Volkswagen, BMW, Mercedes, Audi of een ander merk dan bent u van harte welkom!

Daarnaast kunt u bij Arend Auto gebruik maken van uw gepersonaliseerde klantensite. U wordt dan door ons tijdig benaderd wanneer uw auto toe is aan een nieuwe APK keuring. 

Waarom APK keuren bij Arend Auto?

  • Gratis keuring bij de onderhoudsbeurt
  • Losse APK € 29,-
  • Reparaties/vervangingen met uitsluitend topkwaliteit onderdelen
  • Altijd een Arend Auto vestiging bij u in de buurt

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 

Op de volgende vestigingen kunt u terecht voor APK aan uw auto: 's-Hertogenbosch/ Den Bosch, Eindhoven, Goirle,   Tilburg, Oss, Purmerend, Valkenswaard, Veghel en Zaandam.