Renault Kangoo: de compacte alleskunner

De Renault Kangoo biedt vele mogelijkheden en u neemt alles mee wat u maar wilt. De Renault Kangoo is in drie lengtematen verkrijgbaar. Van 2,3 kubieke meter in de compact tot 4 kubieke meter in de Maxi, u kunt kiezen voor een bedrijfswagen dit het beste bij u past. De motoren die gebruikt worden in de Kangoo zijn niet alleen krachtig maar maken de Kangoo ook tot de zuinigste auto in zijn segment. Dit in combinatie met de vele mogelijkheden tot het inrichten van het interieur en het aantal zitplaatsen maken de Kangoo tot de compacte alleskunner!

Vraag onze bedrijfswagenspecialisten naar alle mogelijkheden.

 

Vraag offerte aan

 

Enkele voordelen van de Renault Kangoo op een rij:

  • Lage CO2 uitstoot
  • Zuinige motoren en dus een laag verbruik
  • Laag onderhoudscijfer
  • Geen AdBlue
  • Ergonomisch interieur en mogelijkheid tot 3 zitplaatsen voorin
  • Voorzien van een distributieketting
  • In 3 verschillende lengtematen verkrijgbaar
  •  Ook als 100% elektrische variant verkrijgbaar
 


Arend Auto dé Bedrijfswagenspecialist

Als u een bedrijfswagen koopt bij Arend Auto krijgt u te maken met echte specialisten die weten wat uw behoeftes zijn. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagen markt weten wij wat ú als ondernemer belangrijk vindt en leveren wij maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van uw bedrijfswagen, een eventuele financiering of lease constructie, bedrijfswageninrichting en het onderhoud aan uw belangrijkste bedrijfsonderdeel: Bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Met onze Pro+ vestigingen is uw mobiliteit bovendien altijd gegarandeerd en zal uw bedrijfsvoering nooit stil staan. In de complete regio kunt u bij vestigingen van Arend Auto terecht voor het onderhoud aan uw Renault Kangoo. Ook hebben wij standaard een ruime voorraad bedrijfswagens die snel leverbaar zijn. 

ONZE VOORRAAD

Flex Financial Lease afbeelding

Flex Financial Lease bij Arend Auto

Flex Financial Lease bij Arend Auto

Financial Lease is ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Omdat de auto op de bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek.

Bovendien heeft Arend Auto altijd concurrerende rentetarieven. U financiert bij ons vanaf 0% rente. Aan het einde van de Financial Lease periode bent u volledig eigenaar van de auto.

U kunt zelf uw Flex Financial Lease contract samenstellen. Hierbij kunt u kiezen uit een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en welke services u afneemt.