Renault Master: Altijd één die bij u past

De Renault Master is in maar liefst meer dan 300 versies verkrijgbaar waardoor er altijd één is die bij u en uw onderneming past. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Zo is de Master verkrijgbaar als Gesloten bestelbus, Pick-up en als Chassis Cabine met Distribox. De motorisaties zijn krachtig, zuinig en zeer aangemaan in gebruik. De vele innovaties in de motor vergemakkelijken het dagelijkse werk. Met een laadvolume van minimaal 8m3 en maximaal 22m3 (Distribox) is er genoeg ruimte voor elke lading. De Master is bovendien als enkele en dubbele cabine verkrijgbaar.

Wij hebben verschillende modellen op voorraad waardoor u snel kunt rijden in uw nieuwe bedrijfswagen! Vraag onze bedrijfswagenspecialisten naar alle mogelijkheden.

 

VRAAG OFFERTE AAN

 

Enkele voordelen van de Renault Master op een rij:

  • In meer dan 300 versies verkrijgbaar
  • 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • Onderhoudscontracten tot 200.000km
  • Laag verbruik door TwinTurbo motoren
  • Leverbaar in voor- en achterwielaandrijving
  • Leverbaar in 4 lengtematen en 3 hoogtematen en als pick-up
  • Trekvermogen aanhanger tot 3.500kg
  •  Ook als 100% elektrische variant verkrijgbaar
  •  In te richten als mobiel kantoor

Arend Auto dé Bedrijfswagenspecialist

Als u een bedrijfswagen koopt bij Arend Auto krijgt u te maken met echte specialisten die weten wat uw behoeftes zijn. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagen markt weten wij wat ú als ondernemer belangrijk vindt en leveren wij maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van uw bedrijfswagen, een eventuele financiering of lease constructie, bedrijfswageninrichting en het onderhoud aan uw belangrijkste bedrijfsonderdeel: Bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Met onze Pro+ vestigingen is uw mobiliteit bovendien altijd gegarandeerd en zal uw bedrijfsvoering nooit stil staan. In de complete regio kunt u bij vestigingen van Arend Auto terecht voor het onderhoud aan uw Renault Master. Ook hebben wij standaard een ruime voorraad bedrijfswagens die snel leverbaar zijn. 

ONZE VOORRAAD

Vanwege het grote aantal mogelijkheden voor de Renault Master is het verstandig contact op te nemen met één van onze verkoopadviseurs zodat u altijd een maatwerk offerte krijgt die past bij uw wensen.

Flex Financial Lease afbeelding

Flex Financial Lease bij Arend Auto

Flex Financial Lease bij Arend Auto

Financial Lease is ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Omdat de auto op de bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek.

Bovendien heeft Arend Auto altijd concurrerende rentetarieven. U financiert bij ons vanaf 0% rente. Aan het einde van de Financial Lease periode bent u volledig eigenaar van de auto.

U kunt zelf uw Flex Financial Lease contract samenstellen. Hierbij kunt u kiezen uit een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en welke services u afneemt.