100% elektrisch met de nieuwe Renault Master ZE

De nieuwe Renault Master ZE is voor iedereen. De Master ZE is namelijk beschikbaar in drie verschillende lengtes van 5.04 meter tot 6.19 meter. Daarnaast zijn er ook twee verschillende hoogtes mogelijk, van 2.3 meter tot 2.49 meter. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat, u heeft het voor het zeggen. De Renault Master ZE heeft alle kenmerken van de Renault Master maar is dus volledig elektrisch. Er kan maar liefst 22m3 in worden vervoerd. Er kan een belading van wel 1.000 - 1.100 kg in worden vervoerd. Ideaal voor elke klus. 

 

Actieradius volgens NEDC

Rijdt u elektrisch dan dient u rekening te houden met de actieradius volgens de NEDC. Voor de Renault Master ZE is de actieradius volgens de NEDC 200 km. Een actieradius van 200 km wil dus zeggen dat dit het bereik is die de Renault Master ZE af kan leggen zonder tussentijds opgeladen te worden. De actieradius kan verschillen wanneer de temperatuur, de belading en uw snelheid veranderen. 

 

Zeer geschikt voor ritten in de stad

De elektrische Renault Master is vooral gericht op bedrijven welke veel afleveringen hebben in stadscentra, maar ook op gemeentelijke en regionale overheden. Een groot aantal gemeenten en andere Nederlandse overheidsinstellingen bevorderen elektrisch rijden via verschillende laadpunten.