Renault Trafic: Uw succesbooster

Boost het succes van uw onderneming met een nieuwe Renault Trafic. De mogelijkheden in de Renault Trafic zijn eindeloos qua motorisatie, laadruimte en inrichting van de cabine. Met meer dan vijftig (!) verschillende versies, is er altijd wel een Renault Trafic die bij u past. Er is zelfs een variant met de langste laadruimte in zijn segment. Zonder toename van de buitenafmetingen heeft u zelfs een verhoogd laadvolume van 4,15m dankzij het slimme doorlaadluik. Daarnaast is de Trafic voorzien van de modernste veiligheidssystemen. Een voorbeeld hiervan is het ESP systeem waarmee uw bedrijfwagen altijd stabiel op koers blijft. Optimaal comfort heeft u met de ergonomische stoelen, verstelbaar stuurwiel en de vele opbergmogelijkheden die de Trafic te bieden heeft. Alsof u in een mobiel kantoor rijdt. Het uiterlijk met het robuuste en dynamische design doen de rest en zorgt ervoor dat u een prachtige en praktische bedrijfswagen rijdt met een laad vermogen tot 8,6 m3. 

Automaat

De nieuwe Renault Trafic is vanaf heden ook leverbaar met een automaat. Dit maakt de Trafic tot de ideale bedrijfswagen én bovendien uniek in zijn segment.

 

Enkele voordelen van de Renault Trafic op een rij:

  • Tot 50 verschillende versies
  • Optimale benutting laadruimte door vierkant carrosserie
  • Lage TCO door de zuinige maar krachtige motoren
  • Motorvermogens van 95 tot 170 pk
  • Onderhoudsinterval van 40.000km of per 2 jaar
  • Faciliteiten tot het inrichten van mobiel kantoor (laptop etc.)
  • Tot 8,6 m3 laadruimte
  • Verhoogd laadvolume tot 4,15m dankzij doorlaadluik
  • Verkrijgbaar als Gesloten Bestel, Dubbel cabine en Platform cabine

Arend Auto dé Bedrijfswagenspecialist

Als u een bedrijfswagen koopt bij Arend Auto krijgt u te maken met echte specialisten die weten wat uw behoeftes zijn. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagen markt weten wij wat ú als ondernemer belangrijk vindt en leveren wij maatwerk oplossingen. Of het nu gaat om de aanschaf van uw bedrijfswagen, een eventuele financiering of lease constructie, bedrijfswageninrichting en het onderhoud aan uw belangrijkste bedrijfsonderdeel: Bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Met onze Pro+ vestigingen is uw mobiliteit bovendien altijd gegarandeerd en zal uw bedrijfsvoering nooit stil staan. In de complete regio kunt u bij vestigingen van Arend Auto terecht voor het onderhoud aan uw Renault Trafic. Ook hebben wij standaard een ruime voorraad bedrijfswagens die snel leverbaar zijn. 

ONZE VOORRAAD

Flex Financial Lease afbeelding

Flex Financial Lease bij Arend Auto

Flex Financial Lease bij Arend Auto

Financial Lease is ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Omdat de auto op de bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek.

Bovendien heeft Arend Auto altijd concurrerende rentetarieven. U financiert bij ons vanaf 0% rente. Aan het einde van de Financial Lease periode bent u volledig eigenaar van de auto.

U kunt zelf uw Flex Financial Lease contract samenstellen. Hierbij kunt u kiezen uit een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en welke services u afneemt.