Op deze pagina kunt u terecht voor informatie over de Renault Captur. Zo vindt u een overzicht van beschikbare Renault Captur occasions. Naast de occasions, biedt Arend Auto ook de Renault Captur aan middels private lease.  Daarnaast heeft Arend Auto ook een aantrekkelijke actie lopen voor de  Renault Captur.

 

Het is niet voor niets dat de Renault Captur verkozen is tot Stern Jubileum edition. Onze moedermaatschappij bestaat 15 maart 2018 alweer 25 jaar. Ter gelegenheid van dit speciale jubileumjaar hebben we voor u een heel jaar lang de Renault Captur Stern Jubileum Editie!


De nieuwe Renault Captur: de compacte crossover

De Renault Captur is een zeer geliefde crossover. Een auto die zeer gewild is bij het publiek. Elke uitvoering is uitgerust met zachte materialen op het dashboard en de protieren. Ook de nieuwe bekleding zorgt voor een hogere kwaliteitservaring. Aan het exterieur is ook het een en ander veranderd ten opzichte van de vorige uitvoering. Alle versies zijn namelijk uitgerust met LED-dagrijverlichting en LED-acterlichten met 3D effect. Daarnaast zijn de voor- en achterbumper aangepast en hebben de skidplates een prominentere uitstraling gekregen om het crossover design te benadrukken. Deze updates zorgen ervoor dat de auto een stuk robuuster oogt. 

 

Parkeren was nog nooit zo makkelijk

De Renault Captur kan tot een relatief grote auto worden gerekend. Toch is het met deze auto niet moeilijk om in te parkeren middels de Easy Park Assist. Dit systeem meet de beschikbare ruimte en bepaalt de insteek. De Renault Captur neemt vervolgens zelf de besturing over. Het enige wat u hoeft te doen is schakelen, remmen en het gaspedaal bedienen.  Met de Front Park Assist en Flank Protection mist u geen enkel opstakel rondom de Renault Captur door de vele parkeersensoren die aanwezig zijn.

Alsof dat nog niet genoeg is helpt de Blind Spot Warning  u te letten op medeweggebruikers in de dode hoek van uw auto. Wanneer zich een mede weggebruiker in uw dode hoek zit krijgt u een waarschuwing in de vorm van een lichtsignaal in de buitenspiegel. Het systeem werkt bij snelheden van 30 tot 140 kilometer per uur. Het blijft natuurlijk oppassen in het verkeer. Deze verantwoordelijkheid heeft u als automobilist natuurlijk altijd, maar de systemen van de Renault Captur maken het wel een stuk gemakkelijk. 

 

Personaliseer uw Renault Captur

De Renault Captur is een uitgesproken maar bijzondere auto die opvalt tussen de rest van het verkeer. Veel mensen willen graag een auto welke precies naar wens is. De Renault Captur maakt het mogelijk om deze wensen te ververvullen en u de mogelijkheid te geven om uw auto zelf samen te stellen. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf uw favoriete kleuren bij elkaar te zoeken. Wilt u een witte auto met zwart dak? Een oranje auto met bruin dak of gaat u voor een van de vele andere kleurcombinaties? De Renault Captur komt eruit te zien zoals u dat wilt!

Occasions

Renault Captur Occasions

Privé Lease

Renault Captur private lease

Reparatie en Onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK systeem Renault Captur