DE NIEUWE RENAULT ESPACE BIJ AREND AUTO

Vanaf het voorjaar in 2015 staat de nieuwe Renault Espace bij ons in de showroom. Het vlaggenschip van Renault is compleet vernieuwd en voorzien van verschillende noviteiten en innovaties. 


VLOEIENDE EN ELEGANTE LIJNEN

Schitterende lijnen in een krachtig en vloeiend ontwerp. De typische kenmerken van een crossover geven elegantie aan deze unieke auto.
Over elk detail is nagedacht.
 

MULTI-SENSE

Beleef een geweldige rijervaring met het Renault Multi-SENSE®-systeem door het kiezen van een van de werelden van 'comfort' tot 'sport'. Renault Multi-SENSE® stemt de diverse systemen feilloos op elkaar af: het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de ambianceverlichting in het interieur en het sfeergeluid dat u kan selecteren en personaliseren.
 

MODULAIR INTERIEUR

De Espace biedt een modulair interieur. Via het centrale touchscreen en de knoppen in de kofferruimte laat u de stoelen verdwijnen. Eén voor één of allemaal tegelijk klappen de stoelen van de twee achterste zitrijen samen en verdwijnen vloeiend onder de vloer. Zo kunt u de Espace indelen zoals u dit wilt.

 

Scherpe Renault Espace deal bij Arend Auto

Heeft u interesse in de nieuwe Renault Scenic en bent u benieuwd wat dit financieel voor u betekent? Wij rekenen dit graag voor u uit. U bent hiervoor uiteraard meer dan welkom in onze showroom. Onze verkoopadviseurs kunnen een offerte maken die perfect aansluit bij uw wensen en past bij uw persoonlijke situatie. Wanneer u graag eerst een offerte thuis via e-mail ontvangt klik dan op onderstaande button.

Klik hier om een offerte aan te vragen