De Renault Espace, vol elegantie en comfort

 

Welkom bij de Crossover familie, Renault Espace

De Renault Espace is een echte Crossover. De auto heeft een krachtig design en een opvallend lijnenspel. Stapt u in? Dan wordt u bedolven onder een golf van luxe.  De bekleding, interieurverlichting en een stijlvolle afwerking.

 

Vloeiende en elegante lijnen

Schitterende lijnen in een krachtig en vloeiend ontwerp. De typische kenmerken van een crossover geven elegantie aan deze unieke auto. Over elk detail is nagedacht.
 

Multi-sense  

Beleef een geweldige rijervaring met het Renault Multi-SENSE®-systeem door het kiezen van een van de werelden van 'comfort' tot 'sport'. Renault Multi-SENSE® stemt de diverse systemen feilloos op elkaar af: het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de ambianceverlichting in het interieur en het sfeergeluid dat u kan selecteren en personaliseren. Tevens heeft de vijfde generatie van de Renault Espace nóg meer te bieden, met de nieuwste versie van het R-LINK-2 multimediasysteem van Renault. Dit multimediasysteem biedt een groot aantal media functionaliteiten, denk aan spraakherkenning en het afspelen van video's, om uw rijbeleving te verbeteren.


Modern interieur

De Espace biedt een modulair interieur. Via het centrale touchscreen en de knoppen in de kofferruimte laat u de stoelen verdwijnen. Eén voor één of allemaal tegelijk klappen de stoelen van de twee achterste zitrijen samen en verdwijnen vloeiend onder de vloer. Zo kunt u de Espace indelen zoals u dit wilt.

 
Scherpe Renault Espace deal bij Arend Auto

Heeft u interesse in de Renault Espace en bent u benieuwd wat dit financieel voor u betekent? Wij rekenen dit graag voor u uit. U bent hiervoor uiteraard meer dan welkom in onze showroom. Bij Arend Auto hebben we een aantrekkelijke actie lopen, waardoor de aanschaf van een Renault Espace nóg leuker wordt. Tevens biedt Arend Auto ook Renault Espace occasions aan. Onze verkoopadviseurs kunnen een offerte maken die perfect aansluit bij uw wensen en past bij uw persoonlijke situatie. Wanneer u graag eerst een offerte thuis via e-mail ontvangt, klik dan op onderstaande button.


Klik hier om een offerte aan te vragen 

Occasions

Renault Espace Occasions bij Arend Auto

Renault Espace Nieuws

Renault Espace Nieuws bij Arend Auto

Onderhoud

Renault Espace onderhoud en reparatie

Systemen

Multimediasysteem R-LINK 2 van de Renault Espace