De Renault Grand Scénic is een ruime familieauto voor het hele gezin. Wat zijn de mogelijkheden? U leest het hier. Of u nu op zoek bent naar Renault Grand Scénic occasions, de beste Renault Grand Scénic acties of waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan uw Renault Grand Scénic, bij Arend Auto bent u aan het juiste adres.

Een verrassende familieauto, de Renault Grand Scénic

 

Ruimte en comfort

Dat de Renault Grand Scénic ruimte genoeg heeft, dát is zeker! De Renault Grand Scénic is uitgerust met verschillende handige opbergvakken waar u al uw spullen kwijt kunt. De zogenoemde magic drawer biedt de bijrijder de mogelijkheid om maarliefst 13 liter extra spullen op te bergen. Een handig vak voor een koptelefoon, het speelgoed van de kinderen, etc. Een lange rit voor de boeg? Neemt u dan gerust wat te eten en drinken mee voor op weg. De Magic drawer houd uw eet- en drinkwaren  gekoeld. Nog meer ruimte biedt de verstelbare middenconsole. Hiermee creërt u extra ruimte, zo groot dat u er zelfs een tas kwijt kan. In het vakje in het middenconsole zijn twee USB-poorten aanwezig. Evenals twee speciale USB poorten die achterin de auto zitten. 

Wilt u grote verpakkingen of atributen vervoeren? Met de Renault Grand Scénic is dit geen probleem. Met de One-touch folding technologie kunt u met een druk op de knop via het R-LINK Multimedia systeem de achterstoelen inklappen. Hiermee creërt u een vlakke vloer, handig voor al uw spullen. Ideaal en goed voor ongekend veel laadlengte en ruimte. 

Ruimtelijk interieur

De Renault Grand Scénic heeft ruimte voor maarliefst 7 personen. Alle 7 kunnen prima zitten in de comfortabele stoelen waarmeer de Grand Scénic is uitgerust. De stoelen, uitgerust met schuim bedoeld voor extra ondersteuning zorgen voor een optimale rijervaring. De voorstoelen zijn bovendien uitgerust met massagefunctie. Wat een luxe! 

Het zicht in de Renault Grand Scénic is uniek gezien de driedelige voorruit waarmee u een parnoramische blik op de weg kunt werpen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het zicht rondom de auto te verbeteren, waardoor het inschatten van verkeerssituaties gemakkelijker en veiliger wordt. Nog ruimtelijker wordt de gehele auto door het optionele glazen dak. Een verrijking van de auto en van uw ervaring op de weg. 

Ervaar het gerust tijdens een proefrit!

Proefrit aanvragen

Occasions

Renault Grand Scénic Occasions

Nieuws

Renault Grand Scénic Nieuws

Onderhoud en Reparatie

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK 2 systeem van de Renault Talisman Estate