100% praktisch

De Kangoo Z.E., geproduceerd in Maubeuge, biedt precies wat je als professional nodig hebt. Met dezelfde royale laadcapaciteit en opties als de equivalente diesel-versie, maar met ultra-lage bedrijfskosten en alle voordelen van het bezit van een elektrisch Renault-voertuig, bewijst Renault met de Kangoo Z.E. dat er voor elke bedrijfsactiviteit een elektrische oplossing is.

De Kangoo Z.E. heeft een praktisch laadvermogen van 650 kg en is leverbaar in 2 lengten en in 3 uitvoeringen (met 2 zitplaatsen, als Maxi met 2 zitplaatsen en als Maxi met 5 zitplaatsen). De flexibele laadruimte biedt naar wens een inhoud van 2,4 tot 4 kubieke meter.

 

100% elektrisch

The Kangoo Z.E. biedt je een nieuwe rijervaring: leuk, anders, geweldig. Dit alles terwijl je volledig stil rijdt, dankzij de 100% elektrisch aangedreven motor die toch pittig accelereert. Kort gezegd: rijden in de Kangoo Z.E. is een genot voor elke dag.
De nieuwe 7kW lader betekent dat de Kangoo Z.E. volledig kan worden opgeladen in zes uur via de wallbox (muuroplader) bij je thuis. Een uur opladen met behulp van dit systeem voegt 30 kilometer rijvermogen toe, dus je kunt zelfs tijdens de lunch herladen bij openbare oplaadpunten of via oplaadstations op het werk, voor een tweede bezorgserie in de middag.

 

100% zuinig

Gaat de prijs van benzine en diesel weer omhoog? Stap dan over op elektrisch rijden! The Kangoo Z.E. is de eerste 100% elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen. De Kangoo-motor profiteert van de beste moderne technologie, met de Stop & Start-technologie en het nieuwe regeneratieve remsysteem (Energy Smart Management), waarmee je je brandstofkosten kunt verlagen.

De uitvoering is vergelijkbaar met die van de Kangoo Express, maar op de lange termijn is de Kangoo Z.E. nog zuiniger dankzij de veel lagere energiekosten en bedrijfskosten. Zelfs in onderhoud is de Kangoo Z.E. goedkoper! De batterij wordt gehuurd. En met de servicecontracten die door Renault zijn ontwikkeld, ben je altijd verzekerd van de nieuwste technologieën en kunt je specifieke diensten tegen een gunstig tarief gebruiken, zoals pechhulp (24 uur per dag, 7 dagen per week, zelfs als de batterij leeg is). Een garantie van 5 jaar of 100.000 km op de motor en optionele verlenging van de garantie zijn ook mogelijk.