Renault is in Europa marktleider met zijn uitgebreide gamma elektrische auto's. Sinds de introductie van de eerste elektrisch aangedreven Renault – de Kangoo Z.E. – eind 2011, verkocht Renault al zo'n 30.000 exemplaren in Europa. Het Zero Emission-gamma van Renault bestaat uit de Kangoo Z.E., de nieuwe ZOE en de Twizy. Renault blijft ook in de toekomst inzetten op emissievrije auto's.

De elektrische auto’s van Renault

Renault Kangoo ZE: De Renault Kangoo ZE leent zich prima als bedrijfswagen maar ook als personenwagen. Hij is zelfs te verkrijgen met 5 zitplaatsen. Dit volledig elektrische werkpaard is is ideale auto voor diverse doeleinden.

 

Nieuwe Renault Zoe: Elke dag op pad met de Renault ZOE. Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling. Want u laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot.


Renault Twizy:
Een volledig elektrische tweezits vierwieler speciaal ontworpen voor de stad. Het is ook beschikbaar in een Cargo-versie voor professionals. Compact, zuinig en veilig.