Om uw nieuwe Renault Captur nog verder te personaliseren en naar wens samen te stellen zijn er verscheidene accessoires mogelijk. Hieronder vindt u een kort overzicht. Graag maken wij een persoonlijke offerte voor uw accessoire naar keuze.

Armsteun

Renault Captur armsteun


Vraag een offerte aan


De centrale armsteun in de Renault Captur zorgt voor optimale steun aan uw arm en een comfortabele zit tijdens het rijden. Bovendien kunt u de armsteun gebruiken als extra opslagvak in uw auto. Hiermee zijn uw belangrijkste artikelen binnen handbereik en toch veilig opgeborgen.

Trekhaak

Renault Captur Trekhaak


Vraag een offerte aan


U kunt uw Renault Captur voorzien van een vaste trekhaak of een afneembare trekhaak. Daarnaast heeft u de keuze uit een 7-polige stekker of een 13-polige stekker, afhankelijk van uw behoefte. Voor een fietsendrager en aanhangwagen volstaat een 7-polige stekker aansluiting. Bij het gebruik van een caravan wordt een 13-polige stekker aangeraden.

Xenon verlichting

Renault Captur Xenon verlichting


Vraag een offerte aan


Xenon verlichting zorgt voor maar liefst drie keer beter zicht in het donker en verhoogd daarmee uw eigen veiligheid en die van uw mede weggebruikers. Daarnaast is de Xenon verlichting rustgevender voor uw ogen waardoor u ontspannen kunt autorijden.

Sidesteps

Renault Captur Sidesteps


Vraag een offerte aan


Om de Renault Captur een nog sportiever uiterlijk te geven kunt u sidesteps laten monteren op de dorpel aan de zijkant van uw auto. De sidesteps geven de Captur niet alleen een sportief en robuust uiterlijk maar beschermt de zijkant van uw Renault Captur bovendien tegen beschadigingen.

Bagagenet

Renault Captur Bagagenet


Vraag een offerte aan


Met het bagagenet liggen al uw spullen veilig achterin de kofferbak van uw Renault Captur. Het bagagenet is gemaakt van elastisch materiaal met een lange duurzaamheid. Hierdoor kunt u grote en kleine spullen achter het bagagenet opbergen en blijven ze altijd goed vast zitten.

Premium Mattenset

Renault Captur Premium Mattenset


Vraag een offerte aan


De premium mattenset geeft het interieur van uw Renault Captur een luxe uitstraling en biedt extra bescherming tegen vuil en beschadigingen van de vloerbekleding. De premium mattenset is voorzien van stevige bevestigingsmaterialen zodat de mat niet kan gaan schuiven en ook niet vast komt te zitten onder uw pedalen.

Fietsendrager

Renault Captur Fietsendrager


Vraag een offerte aan


De fietsendrager voor de Renault Captur biedt plaats aan 2 fietsen en is eenvoudig op de trekhaak te bevestigen. 

Dakkoffer

Renault Captur Dakkoffer


Vraag een offerte aan


Wanneer u de Renault Captur uitrust met dakdragers en een dakkoffer heeft u veel meer ruimte om eventuele extra bagage op vakantie te vervoeren. De dakkoffer is gestroomlijnd en zorgt niet voor overlast tijdens het rijden.

DVD Systeem

Renault Captur DVD systeem


Vraag een offerte aan


Dit DVD systeem is ideaal om de kinderen en passagiers op de achterbank van entertainment te voorzien tijdens korte of lange autoritten. Met een koptelefoon heeft u zelf als bestuurder geen last van het geluid. Het DVD systeem is eenvoudig te bedienen en aan te sluiten op de 12v aansluiting in de auto.

Hondenrek

Renault Captur hondenrek


Vraag een offerte aan


Om uw trouwe viervoeter veilig te kunnen meenemen in de auto wordt altijd een hondenrek aanbevolen. U hond kan rustig in de kofferbak vervoerd worden en bij een eventuele plotselinge remactie loopt uw hond ook minder risico.

Chromen spiegelkap

Renault Captur chromen spiegelkap


Vraag een offerte aan


Om uw nieuwe Renault Captur een exclusieve uitstraling te geven kunt u chromen spiegelkappen bij ons aanschaffen. Deze kleur contrasteert met het exterieur van de Captur waardoor deze een onderscheidende vertoning wordt.
De chromen spiegelkappen zijn niet af fabriek te leveren en maken de auto uniek. Door de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling passen de spiegelkappen prima bij de overige chromen accenten in de Renault Captur.

Skidragers

Renault Captur skidragers


Vraag een offerte aan


Met de skidragers kunt u eenvoudig uw ski's of snowboards vervoeren op wintersport zonder dat u hiervoor een dakkoffer hoeft aan te schaffen. De ski's zitten uiteraard stevig vast zodat u ze onderweg niet kwijt raakt.

Zipper bekleding

Renault Captur Stoelhoezen


Vraag een offerte aan


De verwisselbare stoelhoezen zijn een unieke feature in de Renault Captur. U kunt de stoelhoezen gemakkelijk losritsen en schoonmaken of uitwassen. En u kunt wisselen tussen verschillende kleuren waardoor het interieur van de Captur elke keer anders is. (Uitsluitend mogelijk op de Dynamique uitvoering met Zipper bekleding)