Om uw nieuwe Renault Clio volledig naar wens te maken zijn er verscheidene accessoires mogelijk. Hieronder vindt u een kort overzicht. Graag maken wij een persoonlijke offerte voor uw accessoire naar keuze.

Trekhaak

Renault Clio Trekhaak


Vraag een offerte aan


Het is mogelijk om uw Renault Clio uit te rusten met een trekhaak. U heeft hierbij de keuze uit een vaste trekhaak of een afneembare trekhaak. Afhankelijk van uw behoefte kunt u hier een 7-polige stekker of een 13-polige stekkeraansluiting bij kiezen. Voor een fietsendrager en aanhangwagen is de 7-polige stekker voldoende. Wanneer u een caravan heeft raden wij u een 13-polige stekker aan.

Bagagenet

Renault Clio bagagenet


Vraag een offerte aan


Met het bagagenet liggen al uw spullen veilig achterin de kofferbak van uw Renault Clio. Het bagagenet is gemaakt van elastisch materiaal met een lange duurzaamheid. Hierdoor kunt u grote en kleine spullen achter het bagagenet opbergen en blijven ze altijd goed vast zitten.

Xenon

Renault Clio Xenon


Vraag een offerte aan


Xenon verlichting zorgt voor maar liefst drie keer beter zicht in het donker en verhoogd daarmee uw eigen veiligheid en die van uw mede weggebruikers. Daarnaast is de Xenon verlichting rustgevender voor uw ogen waardoor u ontspannen kunt autorijden.

Dakkoffer

Renault Clio dakkoffer


Vraag een offerte aan


De dakkoffer voor de Renault Clio Estate zorgt voor nog meer bagageruimte in uw auto. Ideaal voor uw vakantie! De dakkoffer is gestroomlijnd en zorgt niet voor overlast tijdens het rijden.

Premium mattenset

Renault Clio premium tapijt


Vraag een offerte aan


De premium mattenset geeft het interieur van uw Renault Clio een luxe uitstraling en biedt extra bescherming tegen vuil en beschadigingen van de vloerbekleding. De premium mattenset is voorzien van stevige bevestigingsmaterialen zodat de mat niet kan gaan schuiven en ook niet vast komt te zitten onder uw pedalen.

Fietsendrager

Renault Clio fietsendrager


Vraag een offerte aan


De fietsendrager voor de Renault Captur biedt plaats aan 2 fietsen en is eenvoudig op de trekhaak te bevestigen. 

Hondenrek

Renault Clio hondenrek


Vraag een offerte aan


Om uw trouwe viervoeter veilig te kunnen meenemen in de auto wordt altijd een hondenrek aanbevolen. U hond kan rustig in de kofferbak vervoerd worden en bij een eventuele plotselinge remactie loopt uw hond ook minder risico.

Skidragers

Renault Clio skidragers


Vraag een offerte aan


Met de skidragers kunt u eenvoudig uw ski's of snowboards vervoeren op wintersport zonder dat u hiervoor een dakkoffer hoeft aan te schaffen. De ski's zitten uiteraard stevig vast zodat u ze onderweg niet kwijt raakt.