Renault Twingo Prive lease actie

De Renault Twingo is op verschillende manieren te personaliseren. Met de onderstaande accessoires kunt u de Renault Twingo nog verder naar uw eigen wensen samen stellen. Graag maken wij een persoonlijke offerte voor uw accessoire naar keuze.

Trekhaak

Renault Twingo trekhaak


Vraag een offerte aan


U kunt uw Renault Twingo voorzien van trekhaak in uw bumper. Deze trekhaak is uitsluitend geschikt voor de speciale Renault Twingo fietsendrager.

Fietsendrager

Renault Twingo Fietsendrager


Vraag een offerte aan


De Renault Twingo is uit te rusten met een fietsendrager. Deze fietsendrager kan 1 fiets dragen en wordt gemonteerd op een trekhaak in de bumper. Omdat de Renault Twingo een kleine stadsauto is en de motor achterin gemonteerd is, is het helaas niet mogelijk om een grotere fietsendrager te monteren.

Armsteun

Renault Twingo armsteun


Vraag een offerte aan


In uw Renault Twingo heeft u meer dan voldoende opbergruimte, de middenarmsteun biedt nog een beetje extra opbergruimte en binnen handbereik. Daarnaast zorgt de armsteun dat uw rechter arm tijdens het rijden kunt laten rusten waardoor u meer ontspannen kunt deelnemen aan het verkeer.

Premium mattenset

Renault Twingo premium mattenset


Vraag een offerte aan


De premium mattenset geeft het interieur van uw Renault Twingo een luxe uitstraling en biedt extra bescherming tegen vuil en beschadigingen van de vloerbekleding. De premium mattenset is voorzien van stevige bevestigingsmaterialen zodat de mat niet kan gaan schuiven en ook niet vast komt te zitten onder uw pedalen.