R&Go voor de Renault Twingo

De Renault Twingo maakt gebruik van het R&Go systeem. R&Go biedt men de mogelijkheid om uw smartphone om te toveren tot onder andere een navigatiesysteem voor uw Renault Twingo. R&Go is eenvoudig te downloaden via Google Play of via de Apple Store.

R&Go op je smartphone

Staat het R&Go systeem op je telefoon? Dan biedt dit vele voordelen. Zo is het mogelijk om via de applicatie het instrumentenpaneel uit te breiden. Zo kunt u het actuele brandstofverbruik zichtbaar maken, een aparte toerentellen tonen en het verbruik zien in de loop der tijd. Het systeem is volledig te personaliseren naar uw wens. Het startscherm is namelijk in te delen met audiowidgets, driving Eco 2 of navigatie. U kunt zelf de keuze maken tussen het navigatiesysteem welke u het prettigst vindt. Zo heeft u de keuze uit Waze, Google Maps of Co Pilot Premium. Het startscherm van R&Go is verder in te richten met de snelkoppelingen van uw keuze. Denk hierbij aan de meest gebelde contacten of andere handige apps.

Multimedia

Met de Driving ECO 2 app geeft R&Go een analyse van uw rijstijl. Wat doet u met accelereren, schakelen en hoe scoort u op anticipatie? R&Go geeft u een weergave hiervan en zorgt ervoor dat u middels tips uw verbruik binnen de perken kunt houden.

Onderweg hoeft u zich niet te vervelen. Zo heeft u de mogelijkheid om de muziek van uw smartphone of USB stick te beluisteren of via een van de duizenden webradio’s van Orange ®. Vindt u  het leuk om meer over een liedje te weten te komen? Dan kunt u middels de muziekherkenningsfunctie ‘’Song ID’’ alles te weten komen over het nummer wat u beluistert.

Uiteraard is het mogelijk om via R&Go eenvoudig te bellen. Inkomende gesprekken worden direct weergegeven op uw telefoon en met een klik kan het gesprek beginnen. R&Go biedt op deze manier een stukje gemak. Ook ‘Vind mijn Renault’ draagt hier een steentje aan bij. Zo vindt u heel gemakkelijk de plek terug van uw auto via de voetgangersnavigatie.

Veelgestelde vragen over R&Go

Heeft u vragen over uw R&Go systeem? Geen probleem, u kunt altijd bij een van onze medewerkers terecht. Mocht u geïnteresseerd zijn in een lijst met vragen en antwoorden, dan vindt u deze hier. Wellicht staat uw vraag ertussen.

 

ZOEK UW VRAAG EN VINDT HET ANTWOORD!