Ontdek alles over de gloednieuwe Renault Clio bij Arend Auto. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over deze iconische en moderne wagen. Arend Auto biedt verschillende uitvoeringen aan en de Clio is perfect aan ieders wensen aan te passen. Tevens is het ook mogelijk om bij Arend Auto de nieuwe Renault Clio te private leasen.

De nieuwe Renault CLIO, een volledig vernieuwd succesnummer!

De Renault CLIO is een iconische auto waarbij de historie teruggaat tot begin jaren 90 met de introductie van de eerste generatie. De CLIO heeft vele harten veroverd en zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland was de CLIO de best verkochte auto in 2017, ook voor de zakelijke rijder! “De 5e generatie van de CLIO is volledig vernieuwd.”

 

De nieuwe CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look

Sensuele vormen en scherp gesneden flanken - de nieuwe CLIO is nu nog onweerstaanbaarder en staat nú bij Arend Auto in de showroom. De nieuwe lichtsignatuur met full-ledlampen verleidt u al bij de eerste aanblik.

 

Een revolutionaire make-over van het interieur

Ontdek de luxueuze materialen en de hoogwaardige afwerking. Neem plaats in het nieuwe interieur en waan u in een compleet nieuwe wereld met interessante opties. Het nieuwe, op de bestuurder gerichte hightech dashboard en de ergonomische gevormde comfortabele stoelen zorgen voor een compleet nieuwe rijervaring. Kom dit ervaren tijdens een proefrit!

 

Technologie

Het nieuwe touchscreen met onder andere het navigatiesysteem is de grootste in zijn klasse met maar liefst 9,5 inch. Dankzij Renault EASY LINK is het in de nieuwe CLIO heel eenvoudig om verbonden te blijven, ideaal voor de zakelijke rijder. Profiteer ook van de nieuwste Renault EASY DRIVE-technologie om rijden en parkeren eenvoudiger te maken. Zo kunt u onder andere gebruikmaken van de parkeersensoren rondom en het Easy Park Assist-systeem.

 

Lage CO2-uitstoot

De nieuwe CLIO is leverbaar met keuze uit 3 motorvarianten. De CO2-uitstoot van 99 gram op de TCe 100 benzinemotor is de laagste waarde in zijn segment. Voor ondernemers met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel een absoluut pluspunt. De motoren voldoen aan de nieuwste emissienormen dankzij vooruitstrevende technologie en behoren tot de zuinigste en schoonste in dit segment. Een hele complete auto gecombineerd met een gunstige bijtelling maken dit wederom tot een ideale auto voor de zakelijke rijder.

 

 De Renault CLIO Highlights

  • De vijfde generatie CLIO is nog moderner en atletischer
  • Een revolutionaire make-over van het interieur
  • Bevat technologie uit een hoger segment
  • Indrukwekkende interieurruimte en comfort
  • Een verleidelijke compacte auto
  • De CLIO heeft de laagste CO2-uitstoot in zijn klasse!

 

Nu bij Arend Auto in de showroom!

De nieuwe Renault CLIO is een lust voor het oog en een genot om in te rijden. Dit kunt u het beste ervaren door een proefrit te maken in de gloednieuwe Renault CLIO bij Arend Auto. Iedereen is van harte welkom voor een nadere kennismaking met de nieuwste telg in de Renault familie. De vanafprijs voor de nieuwe CLIO is € 17.890,-.

 PROEFRIT

 

 Graag tot ziens bij Arend Auto!

Nieuwe Renault Clio Privé lease