De nieuwe Renault Kadjar is een van de stoere crossovers van Renault. Een avontuurlijke auto waar u op deze pagina meer over te weten komt. Bij Arend Auto kunt u zowel voor Renault Kadjar occasions terecht, als voor het private leasen van een nieuwe Renault Kadjar.  Neem contact op met Arend Auto voor meer informatie over beide mogelijkheden. Tevens loopt er een aantrekkelijke Renault Kadjar actie bij Arend Auto. 

De avontuurlijke Renault Kadjar bij Arend Auto

Avontuurlijker dan ooit

De nieuwe Renault Kadjar is met zijn aanwezige lijnen, krachtige grille en stoere en robuuste uiterlijk avontuurlijker dan ooit. Ook het rijden in de nieuwe Renault Kadjar is een pure beleving. Achter het stuur ervaart u het rijden als een onwerkelijke ervaring. Met de hoge instap kijkt u zo het avontuur tegemoet.  Kies bijvoorbeeld voor een inklapbare trekhaak of voor meer opbergruimte. De opbergruimte is flink uit te breiden door met de hendels in de bagageruimte en het Easy Break-systeem de 60/40 achterbank neer te klappen en vast te zetten. U kunt er ook voor kiezen om de opbergruimtes te verdelen over twee of drie ruimtes. Voor kleine voorwerpen kan dit gemakkelijker en ook veiliger zijn. 

Systemen aan boord van de nieuwe Renault Kadjar

De nieuwe Renault Kadjar heeft verschillende systemen aan boord om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om de rijervaring te optimaliseren beschikt de nieuwe Renault Kadjar over onder andere de volgende innovatieve technologiën:

  • Easy Park Assist - De nieuwe Renault Kadjar beoordeelt zelf de hoeveelheid beschikbare parkeerruimte de er is. De auto neemt de besturing (deels) over en waarschuwt u middels de achteruitrijcamera voor obstakels rondom de auto. 
  • Grootlichtassistent - In de avond is het zicht beperkt. Groot licht kan dan groot verschil maken. Wanneer u de grootlichtassistent activeert stemmen de koplampen van de  nieuwe Renault Kadjar de het groot- of dimlicht automatisch bij banneer een tegenligger in zicht is. 
  • Bochtverlichting - Ook de mistlampen hebben bij de nieuwe Renault Kadjar een extra functie, namelijk als bochtverlichting om het zicht opzij te verbeteren. Een technologie waarvan u zeker de voordelen zal merken. 
  • Active Emergency Braking System - Dit systeem zorgt ervoor dat u gewaarschuwd wordt wanneer de bestuurder voor u plotseling remt. Wanneer u zelf niet snel genoeg reageert activeert de Active Emergency Braking System de rem om een botsing te voorkomen of te beperken. 
  • Dodehoekwaarschuwing - Tijdens de rijles is het eerste wat je moet leren om over je schouders te kijken of er iemand aan komt. Toch kan je op deze manier iemand niet zien omdat deze persoon zich in de dode hoek bevind. Daarvoor is krijgt u met deze technologie een waarschuwing zodat u genoeg tijd heeft om uw manouvre bij te sturen. 
  • Lane Departure Warning - Wanneer u met uw nieuwe Renault Kadjar een snelheid van boven de 70 kilometer per uur bereikt schakelt zich de Lane Departure Warning in. Dit zorgt ervoor dat u een waarschuwing krijgt wanneer u zonder richting een doorlopende of onderbroken rijstrookmarkering overschrijdt. 

 Er zijn nog veel meer systemen aan boord van de nieuwe Renault Kadjar. Ontdek ze allemaal bij Arend Auto.

Bekijk hier alle uitvoeringen van de Kadjar

Kadjar Occasions

Renault Kadjar Occasions

Kadjar privé lease

Renault Kadjar leasen

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

R-LINK 2 voor de Renault Kadjar

R-LINK 2 voor de Renault Mégane