Leer de robuuste, royale crossover kennen bij Arend Auto: de nieuwe Renault Koleos. Kom langs in een van onze vestigingen om een kijkje te nemen naar deze stoere crossover. Bij Arend Auto zijn er vele mogelijkheden om binnenkort in de nieuwe Renault Koleos weg te rijden. Arend Auto biedt Renault Koleos occasion mogelijkheden aan. Liever nieuw aanschaffen? Bij Arend Auto hebben wij een actie die de Renault Koleos nóg aantrekkelijker maakt. Neem contact met ons op voor meer informatie over beide mogelijkheden. 

Geniet van het robuuste design van de nieuwe Renault Koleos

Een atletisch profiel, een robuuste voorkant, LED PURE VISION verlichting, strakke lijnen geaccentueerd met chroom ... De nieuwe Renault KOLEOS trekt ieders aandacht. Niet alleen het design is op en top, met de Renault Koleos rijdt u met vertrouwen.  Door de All mode 4x4 i-techonologie wisselt de Renault Koleos eenvoudig tussen de standen: 2WD, Auto en Lock. Dit maakt de Koleos tot een stoere en robuuste crossover. 

 

Reis eerste klas met de Renault Koleos

De Renault Koleos heeft een ruim interieur welke u vele opbergmogelijkheden biedt. Een comfort dat u niet wilt missen. Met de One-touch folding kan de bagageruimte op verschillende manieren worden ingedeeld. Met één handbeweging kunnen de stoelen worden neergeklapt en kunt u met de vlakke vloer veel extra ruimte creëren. Geen enkele sport of hobby is hierdoor onmogelijk. 

Handsfree achterklep

Heeft u uw handen vol? Dan heeft de Renault Koleos een handige feature welke goed van pas kan komen in dergelijke situaties. Met de handsfree achterklep heeft u de mogelijkheid om met uw voet de achterklep te openen zonder daarbij uw handen te gebruiken. Zo kunt u eenvoudig uw spullen in de achterbak zetten. In de bumper zit een sensor verborgen waarmee de achterklep makkelijk te openen is. Makkelijk toch!

 
Technologie is de toekomst

De nieuwe Renault Koleos is gericht op de toekomst en dat wil zeggen dat er verschillende systemen aan boord zijn inbegrepen. Een systeem van de toekosmst is het Visio-systeem. Door middel van een camera bovenaan de voorruit kunnen verschillende functies worden geactiveerd. Zo detecteerd de camera in het donker tegenmoet komend verkeer waar de Renault Koleos haar licht op aanpast middels de grootlicht assistent en de traffic Sign Recognition. Middels de Lane Departure Warning krijgt u een seintje wanneer u over een doorgetrokken streep drijgt te geraken. Een paat handige snufjes die de rijervaring in uw Renault Koleos volledig optimaliseren. 

Occasions

Renault Koleos occasions bij Arend Auto

Nieuws

Nieuws bij Arend Auto

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK 2 systeem van de Renault Talisman Estate