Ontdek alles over de Renault Mégane bij Arend Auto. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over deze sportieve en elegante wagen.  Arend Auto biedt verschillende Renault Megane occasions aan. Tevens is het ook mogelijk om bij Arend Auto de Renault Mégane te private leasen
 

Krijg een impressie van de Renault Mégane


Het design van de Renault Mégane

De sportieve, en toch elegante Renault Mégane staat voor u klaar bij Arend Auto. De strakke lijnen maken het model elegant, de imposante grille sportief. De kenmerkende LED-verlichting maken de Renault Mégane dynamisch, het interieur stijlvol. Op deze manier kunnen we nog wel even doorgaan. Het komt erop neer dat u met geen mogelijkheid om de Renault Mégane heen kunt. Hij valt op!  


Een en al controle met de Renault Mégane

U hoeft maar in te stappen bij de Renault Mégane, en u bent één met deze auto. Het gestroomlijnde dashboard draagt daar zeker aan bij. Zo houdt de head-up kleurendisplay u continu op de hoogte van belangrijke wijzigingen in het verkeer. Met het R-LINK 2 mulitimediasysteem bent u namelijk altijd en overal verbonden met de wereld en de wereld met u.  Middels een knop op het stuur navigeert u met uw stem gemakkelijk door het R-LINK 2 systeem van de Renault Mégane. U kunt namelijk met gemak onder het rijden uw navigatie instellen, uw favoriete muziek aanzetten op uw persoonlijke playlist of via uw favoriete radiozender oproepen. De Renault Mégane is daardoor erg persoonlijk zorgt voor een optimale rijbeleving.


Dankzij Renault Multi-Sense kunt u door middel van één handeling de Renault Mégane verder personaliseren. Kies namelijk uit vijf rijstelen de stijl die het beste bij uw stemming en behoeften past. Elke stijl heeft zijn eigen motorrespons, stoelmassage (bij de Bose uitvoering), motorgeluid en interieurverlichting. Er past vast en zeker een stijl bij u! Een van de technologiën on-board is de head-up display welke bevordelijk is voor het comfort en de veiligheid.  Een ander systeem dat zeker bij zal dragen aan de veiligheid is het digitale dashboard. Door het aanpasbare scherm krijgt u zowel overdag als 's nachts een contrastrijk beeld waardoor u niet alleen veiliger maar ook sneller de stand van zaken af kunt lezen. 

Laat u aangenaam verrassen door de tal van mogelijkheden van de Renault Mégane! 

Renault Megane occasions

Renault Mégane occasions bij Arend Auto

Renault Megane private lease

Renault megane prive lease acties bij Arend Auto

Onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK 2 voor de Renault Mégane