De Renault Mégane Estate, leer hem kennen bij Arend Auto. Past deze auto bij u? Kom alles te weten en ontdek alle ins en outs van de Renault Mégane Estate. Geen interesse in het direct aanschaffen van de Renault Mégane Estate? Bij Arend Auto zijn er verschillende mogelijkheden voor Renault Mégane Estate occasions als de mogelijkheid om deze Renault Mégane Estate te private leasen. Neem contact op met Arend Auto voor meer informatie. 

Kom goed voor de dag met de Renault Mégane Estate 


Herkenbaar design voor de nieuwe Renault Mégane Estate

De nieuwe Mégane Estate herken je in één oogopslag. Deze zakelijke gezinsauto maakt zeker een statement. Zowel het interieur als het exterieur zijn stijlvol. Daarnaast heeft de Mégane Estate een flexibele indeling waardoor hij veel laadruimte heeft. Zakelijk als privé kan dit goed van pas komen de drukke, moderne levens die men leeft tegenwoordig. Een auto die zich aanpast aan uw leven. Met verschillende opbergvakken en een flexibele laadruimte voorziet de Renault Mégane Estate u van alle gemakken. Zo easy kan het zijn. 


Hightechbeleving

Wanneer u plaats neemt is alles aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. Pontificaal op het middenconsole bevindt zich het grote 8,7" R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem. Achter het stuur, bij uw vingertoppen, bevinden zich twee flippers waarmee u razendsnel kunt schakelen. Welkom in de wereld van de high-tech! En dat is nog niet alles.  want met de 4CONTROL-technologie met vierwielbesturing profiteert u van een perfecte wegligging. Dit zorgt ervoor dat de Renault Mégane Estate met vier sturende wielen niet alleen bijzonder wendbaar is, maar ook super efficiént. 4CONTROL zorgt ervoor dat u volledig ontspannen rijdt en zonder moeite de meest verraderlijke bochten neemt. De grip is verbluffend, de wegligging optimaal. De nieuwe Renault Mégane Estate is één met de weg; u wordt één met de Renault Mégane Estate. Dus kom voor de dag met deze comfortabele auto!

 

Renault Megane estate occasions

Renault Megane estate occasions

Mégane Estate privé lease

Renault Mégane Estate privé leasen bij Arend Auto

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

R-LINK 2 voor de Renault Mégane Estate

R-LINK 2 voor de Renault Mégane Estate