Lig goed op de weg met de Renault Talisman Estate

4Control

De Renault Talisman Estate deelt zijn motor met de Sedan, en erft ook dezelfde chassis technologie, maar biedt aanzienlijk meer ruimte, zowel als een bagageruimte die 572 liter bagage kan herbergen, en zelfs meer als de achterstoelen ingeklapt worden. Het 4CONTROL®-chassis berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor een unieke wegligging, terwijl de gestuurde achterwielen ervoor zorgen dat iedere bocht even soepel kan worden genomen. Het systeem verhoogt uw rijplezier door extra stabiliteit en een snellere reactie op uw rijstijl. Met de 4CONTROL® vierwielbesturing heeft de Renault Talisman Estate een bijzonder kleine draaicirkel voor een estate.

Multi-sense

Het Renault Multi-SENSE®-systeem geeft de Talisman Estate verschillende karakters. Met de draaiknop selecteert u eenvoudig de gewenste instelling: Comfort, Sport, Eco, Neutraal of Persoonlijk. U kunt nu op elke rit de rijervaring kiezen die bij uw stemming past. Het grote scherm van het R-LINK-2 multimedia systeem geeft u toegang tot alle belangrijke functies tijdens uw reis, inclusief muziek, telefoon, berichten, navigatie en interieuraanpassingen.
 

Sterke persoonlijkheid met oog voor detail

Een stoere voorkant, gespierde flanken, 18" of 19" wielen en een elegante uitstraling zorgen ervoor dat de Renault Talisman Estate een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft. De opvallende lichte signatuur en de chromen grille weerspiegelen de persoonlijkheid van de Talisman. Dynamisch en modern, nodigt de Talisman Estate u uit om onmiddellijk plaats te nemen en te genieten van de prachtige ervaring die u te wachten staat.


De Renault Talisman Estate aanschaffen?
Dat kan bij Arend Auto op dit moment met een aantekkelijke Renault Talisman Estate actie! Daarnaast heeft Arend Auto ook Renault Talisman Estate occasions in het aanbod. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u het rechter contactformulier invullen. 

 

Occasions

Renault Talisman Occasions bij Arend Auto

Nieuws

Renault Talisman Estate nieuws

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK 2 systeem van de Renault Talisman Estate