De Renault Scénic, een ruime familieauto!


Volop ruimte in de Renault Scénic

De Renault Scénic is dé familieauto voor het hele gezin. Een auto die u van alle gemakken voorziet. De zogenoemde magic opberglade, vliegtuigtafeltjes, verschuifbare middenconsole en de one touch folding achterstoelen zijn ideaal voor het creëren van extra ruimte. De verschuifbare middenconsole is een handige plek om spullen in op te bergen. Er ontstaat zoveel ruimte als het console naar achter geschoven wordt dat er zelfs een tas kan staan. Onder de amsteun in het middenconsole zit een opbergvak waarin twee USB-poorten zitten. Handig wanneer u uw mobiele telefoon op wilt laden tijdens het rijden bijvoorbeeld. Achterin de Renault Scénic zit ook nog een extra opbergruimte met twee USB-poorten en daarbij een 12V aansluiting. Allemaal vakjes die u niet in de weg zitten, maar waar u wel ongegeneerd veel in op kunt bergen. Niemand die het ziet, en opgeruimd staat netjes zegt men immers. 

Tegenwoordig zijn devices als een mobiele telefoon en tablet niet meer weg te denken. Bijna elk gezin heeft wel een tablet in huis. De Renault Scénic is voorzien van handige vliegtuigtafeltjes met elastiek waarin u uw device kunt plaatsen. Middels het elastiek blijft het device op zijn plek en hoeft u zich niet te vervelen. Makkelijke snufjes die u veel extra ruimte bieden. Ook aan laadruimte achterin komt u niets tekort. Met het R-Link 2 systeem in de Renault Scénic kunt u met een druk op de knop de achterstoelen automatisch in laten klappen. Dit bespraart u geklungel met het plat leggen van de achterbank en creërt u tegelijkertijd een perfect vlakke vloer wat u mogelijkheid geeft om alles makkelijk te vervoeren. Kortom, zeeën van ruimte in uw nieuwe Renault Scénic.


Chique uitstraling 

De Renault Scénic is een opvallende MPV die niet alleen ruim is maar er tergelijk chique uitziet. De de vloeiende lijnen die gestroomlijnd zijn aan het panoramische dak maken het plaatje compleet. Kiest u voor het vaste glazen panoramische dak, dan geeft het uw exterieur een klassieke look en maakt het interieur erg ruimtelijk.  Ook de kleur heeft u zelf in de hand. U heeft bij de Renault Scénic de mogelijkheid om een tweekleurige carrosserie te kiezen. Iets wat uw Renault Scénic uniek maakt en volledig naar eigen stijl. De stoelen van de Renault Scénic zijn van een hoge comfort klasse. De stoelen zijn voorzien van schuim met extra dichtheid. Dit zorgt ervoor dat u een betere ondersteuning krijgt. De voorstoelen zijn elektirsch verstelbaar en zijn inclusief verwarmings- en massage functie te verkrijgen (tegen meerprijs). Zo beleeft u een unieke rijervaring met deze comfortabele maar stijlvolle familieauto. 

 

De Renault Scénic aanschaffen?

In 1996 deed Renault de autowereld op zijn kop zetten met de introductie van een nieuwe carrosserievariant in het C-segment, de Renault Scénic. Inmiddels heeft Renault de vierde generatie Renault Scénic gelanceerd. Arend Auto heeft een actie voor de Renault Scénic lopen die dit model nóg aantrekkelijker maakt. Tevens biedt Arend Auto ook enkele Renault Scénic occasions aan. Vraag Arend Auto voor meer informatie over het aanschaffen van de Renault Scénic.

Occasions

Renault Scénic Occasions

nieuws

Renault Scénic Nieuws bij Arend Auto

Onderhoud

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK 2 systeem van de Renault Talisman Estate