In de maand oktober organiseren wij een Occasion Roadshow. Tijdens onze Roadshow heeft elke week een andere vestiging extra occasions staan met veel voordeel en acties.  Bekijk onderaan de pagina de data en locaties van onze Roadshow.

Arend Auto biedt u een uitgebreid gamma om een occasion te kopen, van jong gebruikt tot occasions van een 'oudere' leeftijd. Één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn van een uitstekende kwaliteit! De occasions die wij op voorraad hebben kunt u op elke vestigingen kopen, onderhouden en terecht voor garantie. Op deze manier garanderen wij landelijke dekking voor eventuele garantiewerkzaamheden! 

U kunt hieronder onze actuele voorraad van occasions bekijken. 

562 voertuigen
Let op: Geld lenen kost geld.

Voertuigoverzicht

Occasion kopen

Als u bij ons een occasion wilt kopen kan het voorkomen dat u ook een auto wilt inruilen. Ook dit doen wij met alle plezier, kennis, kunde en zorgvuldigheid. Uw huidige auto is u dierbaar en vertegenwoordigd een bepaalde waarde. Deze waarde berekenen wij graag samen met u in onze showroom. Wanneer u alvast een indicatie wilt van de waarde van uw huidige auto, zodat u kunt berekenen wat de koop van een occasion voor u betekent, kunt u een taxatie aanvragen via deze link: Taxatie aanvragen. Binnen enkele minuten voorzien wij u dan van een eerste indicatie.

Arend Auto Occasion Roadshow

Tijdens de Arend Auto Occasion Roadshow hebben wij onze occasions extra scherp geprijsd en zullen een speciaal geselecteerd aantal occasions elke week in een andere vestiging worden tentoongesteld. Op onze actie occasions ontvangt u bovendien € 500,- extra inruilwaarde, een gratis MyRenault+ pas én gratis 24 maanden garantie*. Kortom: dit is hét moment om een occasion te kopen bij Arend Auto.

Programma Occasion Roadshow:

1 t/m 6 oktober: Oss
8 t/m 12 oktober: Tilburg
15 t/m 19 oktober: Veghel
22 t/m 26 oktober: Den Bosch en Purmerend
29 okt t/m 2 november: Valkenswaard


Arend Auto Servicepakket

De geadverteerde prijzen op onze website zijn rijklaar en inclusief onvermijdbare afleverkosten. Wij adviseren u daarbij altijd het Arend Auto Servicepakket aan te schaffen waarbij de auto een onderhoudsbeurt krijgt conform fabrieksvoorschriften, Nieuwe APK, 88-punten check, volledig gepoetst en gereinigd, minimaal 15 liter brandstof, voorzien is van  Nederlandse mobiliteitsgarantie, het recht op 24 maanden SternGarant* en u bovendien door heel Nederland bij 80 servicepunten terecht kunt voor eventuele garantiewerkzaamheden. Als u een auto koopt met het servicepakket bij Arend Auto kiest u voor kwaliteit en kunt u met een gerust hart genieten van uw 'nieuwe' auto.

Wat zit er in ons Servicepakket twv € 595,-

  • 24 maanden occasiongarantie op auto's tot 7 jaar oud of 150.000km*
  • Nederlandse mobiliteitsgarantie
  • nieuwe APK
  • 88-punten check
  • Gepoetste en gereinigde auto
  • Fabrieksvoorgeschreven onderhoud
  • De mogelijkheid om bij 80 vestigingen door heel Nederland garantiewerkzaamheden uit te laten voeren

* Raadpleeg voor de zekerheid de garantievoorwaarden.

Bij al onze vestigingen kunt u terecht om een occasion te kopen.

Disclaimer financieringsactie

*Renault financial Services. Jaarlijks kostenpercentage bedraagt 4,9%. Maximaal te financieren bedrag € 20.000,-, looptijd maximaal 60 maanden. Tarieven alleen geldig op occasion aankopen. Daarnaast mag de auto bij einde van de financiering niet ouder dan 15 jaar zijn.  Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Vraag uw Renault verkoopadviseur naar de beschikbaarheid van dit product. Algemene voorwaarden op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatie op basis van VFN-normen (www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt, vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Krediet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld