Arend Auto biedt u een uitgebreid gamma om een occasion te kopen, van jong gebruikt tot occasions van een 'oudere' leeftijd. Één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn van een uitstekende kwaliteit! De occasions die wij op voorraad hebben kunt u op elke vestigingen kopen, onderhouden en terecht voor garantie. Op deze manier garanderen wij landelijke dekking voor eventuele garantiewerkzaamheden! 

U kunt hieronder onze actuele voorraad van occasions bekijken. 

517 voertuigen
Let op: Geld lenen kost geld.

Voertuigoverzicht

Occasion kopen

Als u bij ons een occasion wilt kopen kan het voorkomen dat u ook een auto wilt inruilen. Ook dit doen wij met alle plezier, kennis, kunde en zorgvuldigheid. Uw huidige auto is u dierbaar en vertegenwoordigd een bepaalde waarde. Deze waarde berekenen wij graag samen met u in onze showroom. Wanneer u alvast een indicatie wilt van de waarde van uw huidige auto, zodat u kunt berekenen wat de koop van een occasion voor u betekent, kunt u een taxatie aanvragen via deze link: Taxatie aanvragen. Binnen enkele minuten voorzien wij u dan van een eerste indicatie.

Arend Auto Servicepakket

De geadverteerde prijzen op onze website zijn rijklaar en inclusief garantie en onvermijdbare afleverkosten. Wij adviseren u daarbij altijd het Arend Auto Servicepakket aan te schaffen waarbij de auto een onderhoudsbeurt krijgt conform fabrieksvoorschriften, Nieuwe APK, 88-punten check, volledig gepoetst en gereinigd, minimaal 15 liter brandstof, voorzien is van  Nederlandse mobiliteitsgarantie, het recht op 24 maanden SternGarant* en u bovendien door heel Nederland bij 80 servicepunten terecht kunt voor eventuele garantiewerkzaamheden. Als u een auto koopt met het servicepakket bij Arend Auto kiest u voor kwaliteit en kunt u met een gerust hart genieten van uw 'nieuwe' auto.

Wat zit er in ons Servicepakket twv € 595,-

  • 24 maanden occasiongarantie op auto's tot 7 jaar oud of 150.000km*
  • Nederlandse mobiliteitsgarantie
  • nieuwe APK
  • 88-punten check
  • Gepoetste en gereinigde auto
  • Fabrieksvoorgeschreven onderhoud
  • De mogelijkheid om bij 80 vestigingen door heel Nederland garantiewerkzaamheden uit te laten voeren

* Raadpleeg voor de zekerheid de garantievoorwaarden.

Bij al onze vestigingen kunt u terecht om een occasion te kopen.