auto taxeren

Wie kan mijn auto taxeren?

Het is verstandig om uw autowaarde te berekenen, als u van plan bent om uw auto in te ruilen. Misverstanden hierover zijn er helaas maar al te veel. Veel mensen zijn bang dat als ze met hun auto naar een dealer gaan, deze er een te lage prijs voor geeft. Wie zijn auto inruilt blijft vervolgens achter met de vraag of hij wel een eerlijke prijs heeft gekregen. U wilt natuurlijk de beste deal halen uit uw inruiler, en dat is precies wat u bij ons krijgt!

Laat uw auto betrouwbaar taxeren

Het is verstandig naar een betrouwbaar adres te gaan om uw auto te laten taxeren. Bij de aankoop van een nieuwe Renault of Dacia, taxeren wij uw inruilauto namelijk verrassend hoger dan u zou verwachten. Dit is mogelijk doordat we het inruilen van uw auto vaak kunnen combineren met één van onze vele acties. Met vestigingen van Zaandam tot Valkenswaard is er altijd wel een dealer bij u in de buurt. De voordelen van uw auto laten taxeren bij Arend Auto?

  • hoge inruilwaarde;
  • geen omkijken naar de verkoop;
  • profiteer direct van inruilacties.

Snel uw auto laten taxeren

Heeft u besloten een nieuwe auto te kopen, dan wilt u het liefst zo snel mogelijk van uw oude auto af. Dit kan dan ook bij Arend Auto. Ziet u een leuk model in de showroom, dan kunt u hier binnen 5 dagen nog mee wegrijden. Snel en met een goede deal bent u weer op pad. U profiteert bovendien bij sommige van de Renault-modellen van leuke inruilkortingen. 

Bereken hier uw inruilwaarde

Ruil uw auto in

Wilt u ook een goede taxatie voor uw auto? Ruil dan uw auto in voor een Renault of Dacia. U zult nog versteld staan van de hoge inruilwaarde die u ervoor krijgt. Wij nemen daarnaast de verkoop van uw oude auto voor onze rekening. Dan kunt u weer zorgeloos de weg op in een nieuwe auto!