Renault Modellen bij Arend Auto

U overweegt een Renault te kopen? Maak vrijblijvend een proefrit!

Het maken van een proefrit is een belangrijke stap in uw beslissing om over te gaan tot het kopen van een nieuwe of gebruikte auto. Wij bij Arend Auto begrijpen dit als geen ander en bieden u altijd vrijblijvend een proefrit aan in de Renault van uw dromen. Met onze 11 Renault vestigingen hebben wij de beschikking over een grote vloot demonstratievoertuigen waarmee u een proefrit kunt maken. Wanneer u contact met ons opneemt kunt u vaak al op dezelfde dag en binnen een paar uur proefrijden. 

Renault: Passion for life

De slogan van Renault is: Passion for life. Dit komt terug in alle Renault modellen, zowel in het uiterlijk als in de rijeigenschappen. Tijdens een proefrit zult u zelf deze passie ervaren en leert u de auto kennen. Onze klanten zeggen vaak: "Een proefrit is een realitycheck om te zien of een auto echt bij jou en jouw behoeften past." 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het enige wat u hoeft te doen is uw geldige rijbewijs mee te nemen. Wij vullen binnen enkele minuten het proefritformulier samen met u in, de bediening van de auto wordt aan u uitgelegd en voor u het weet bent u aan het proefrijden. Bij terugkomst kijken wij met alle plezier naar uw behoeften en de mogelijkheden die wij als Arend Auto aan u kunnen bieden.

Vraag hier direct een proefrit aan 


Meer informatie aanvragen

Bent u nog niet zover in uw oriëntatieproces dat u een proefrit wilt maken en ontvangt u liever wat meer informatie dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Het kan natuurlijk voorkomen dat u momenteel niet in een Renault rijdt en helemaal niet weet welk Renault model het beste bij u past. Als u via de onderstaande button het contactformulier invult zullen wij contact met u opnemen en uw persoonlijke wensen inventariseren. Op basis daarvan kunnen wij u perfect adviseren welk Renault model het beste bij u past en kunt u hier in proefrijden.

Klik hier om meer informatie aan te vragen

Tot ziens in onze showroom.