Op deze pagina kunt u alles terugvinden over de Renault Clio. Wij informeren u graag over welke mogelijkheden er zijn om de Renault Clio te private leasen. Naast private lease,  hebben wij ook Renault Clio occasions in ons aanbod. Tevens informeren wij u graag over de voordelen van de Renault clio, waaronder de systemen van de nieuwe Renault Clio. 

 

Met de Renault Clio gaat u stijlvol op weg

 

De uitstraling van de Renault Clio

De Renault Clio staat onder andere voor comfort, rust en avontuur. Aan de uitstraling van de nieuwe clio kunt u zien dat het een sportieve auto is. Het unieke design maakt de auto persoonlijk en met een eigen stijl. De lichtmetalen velgen (aanpasbaar aan uw voorkeur) geven een avontuurlijke look aan de Renault Clio. 

 

Voor ieder wat wils

Niet alleen de buitenkant van de auto is speciaal, ook de binnenkant getuigt van klasse. Zelfs de vloermatten zijn aan te passen aan uw voorkeur. Er zijn verschillende accessoires te kiezen die het comfort aan boord optimaliseren. De bagageruimte is ruim. Voor de dierenvriend onder ons, genoeg ruimte om uw hond mee op reis te nemen. Voor de sportieve mens, de fietsen kunnen mee door middel van de fietsendrager. Door de afneembare trekhaak kunt u niet alleen de fietsendrager vervoeren met de nieuwe Renault Clio, maar ook een boot, caravan of aanhanger bijvoorbeeld. Kortom, voor ieder wat wils. 

 

R-Link multimedia systeem

Kies je voor de Renault Clio, dan kiest u voor gemak. Renault staat voor Easy Life en maakt het leven graag gemakkelijk. Zo kunt u uw multimediasysteem aanpassen naar uw wensen. Van navigatie tot en met de audio-omgeving. Middels het R-LINK systeem of de Media Nav bent u altijd verbonden met uw Renault Clio en met de rest van de wereld. Wij informeren u graag meer over het R-LINK systeem.

 

Rijervaring in de Renault Clio

Voel u vrij, voel u zorgeloos en voel u avontuurlijk in de Renault Clio. Wanneer u in dit model van Renault stapt, bent u direct verkocht. Niet alleen suist de Clio over de weg, ook brengt hij u veilig op de plaats van bestemming. Want wanneer u nu Renault Route Service of de Renault Route Service + afsluit, heeft u direct een aantal zaken geregeld:

  • Hulpverlening ter plaatse.
  • Vervoer van uw auto naar een Renault-dealer of Erkend Schadebedrijf in de directe omgeving.
  • Vervoer van bagage en inzittenden.
  • Vervangend vervoer waar nodig (maximaal drie dagen)
  • Hotelovernachting waar nodig.
  • In binnen- en buitenland. Ook in uw eigen woonplaats.

 

Meer informatie over de Renault Route service 

Occasions

Renault Clio Occasions bij Arend Auto

Renault Clio Privé lease

Renault Clio prive leasen

Reparatie en onderhoud Renault Clio

Reparatie en onderhoud Renault Talisman Estate

Systemen

R-LINK systeem Renault Captur