Nu in de showroom: de nieuwe Renault Espace

De nieuwe Renault Espace is standaard van veel luxe en gemakken voorzien. Toch kan het nodig zijn dat u extra accessoires nodig heeft om de Renault Espace precies naar wens te maken. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende accessoires.

Dakkoffer

Renault Espace Dakkoffer


Vraag een offerte aan


Hoewel de Renault Espace al ontzettend veel ruimte biedt kan het zijn dat u extra ruimte nodig heeft. De dakkoffer met dakdragers biedt deze extra ruimte voor bijvoorbeeld vakantie.

Fietsendrager

Renault Espace Fietsendrager


Vraag een offerte aan


De fietsendrager voor de Renault Espace biedt ruimte voor 2 fietsen en is daarnaast eenvoudig weg te klappen zodat u altijd toegang heeft tot uw kofferbak.

Trekhaak wegklapbaar

Renault Espace Trekhaak wegklapbaar


Vraag een offerte aan


De wegklapbare trekhaak voor de nieuwe Renault Espace is de ideale oplossing wanneer u regelmatig gebruik maakt van een trekhaak en deze niet zichtbaar wilt hebben op momenten dat u deze niet gebruikt.

Bumperbeschermplaat

Renault Espace Bumperbeschermplaat


Vraag een offerte aan


De bumperbeschermplaat voor de Renault Espace biedt extra bescherming aan de bovenzijde van de achterbumper bij de kofferbak. Wanneer u veel tassen of spullen achter in uw kofferbak moet vervoeren kunnen deze bij het in- en uitladen krassen veroorzaken. De bumperbeschermer zorgt ervoor dat uw bumper hiertegen beschermd is.

Luxe mattenset

Renault Espace luxe mattenset Initiale Paris


Vraag een offerte aan


De luxe mattenset Initiale Paris is gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat er voor zorgt dat de set langer mee gaat. Daarnaast zorgt het voor een hoogwaardige luxe uitstraling.