Op deze pagina vindt u informatie over de Nieuwe Renault Twingo. Wat zijn de mogelijkheden wat betreft de private lease van de nieuwe Renault Twingo, welke Twingo occasions zijn er beschikbaar en welk systeem heeft de Twingo aan boord?
Daarnaast is het verstandig uw Renault Twingo goed te onderhouden. Voor onderhoud en reparatie kunt u altijd bij Arend Auto terecht. Wij zijn u graag van dienst.

 

De Nieuwe Renault Twingo bij Arend Auto

Never too much 

 

Sportief en vrolijk design

De nieuwe TWINGO heeft met zijn nieuwe voorkant, nieuwe LED-verlichting en nieuwe 16" lichtmetalen wielen 'Monega' (optioneel) een moderne uitstraling meegekregen. Zelf verder stylen kan met de nieuwe kleuren en een nieuwe striping. Gebruik de aanpassingspakketten om het interieur geheel aan uw wensen aan te passen. Er is volop ruimte voor uw creativiteit.

 

Multimedia

Dankzij het ingebouwde EASY LINK multimediasysteem met 7” touchscreen is uw nieuwe TWINGO de perfecte bijrijder. Koppel uw smartphone en gebruik uw favoriete apps via het ingebouwde scherm via Android Auto of Apple CarPlay*. Met de R&GO-app navigeert u eenvoudig naar uw bestemming. Ook houd u uw rijstijl in de gaten, verandert u van muziek en bedient u uw telefoon in alle veiligheid.

 

Snel en wendbaar

Dankzij de uitzonderlijk kleine draaicirkel van 9,1 meter parkeert u zelfs op de krapste plaatsen. Fileparkeren wordt vanaf nu een fluitje van een cent. Dankzij de stille en efficiënte motoren rijd u met net zoveel rijplezier in de stad als daarbuiten. De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling is ideaal voor ritten in het centrum.

 

Compacte stadsauto

Uw nieuwe TWINGO heeft 5 deuren, 50/50 neerklapbare achterbankleuning, een vlakke laadvloer en 2,31 m aan laadlengte. De TWINGO heeft nieuwe, slimme opbergmogelijkheden*. Zo heeft uw waterflesje en uw laptop gewoon hun eigen plek.

 

Veiligheid en betrouwbaarheid

Zeker de weg op! Het veiligheidspakket voor de nieuwe TWINGO bestaat uit: Lane Departure Warning, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, elektronische stabiliteitscontrole (ESC), front- en zij-airbags.

Wilt u het rijplezier ervaren in deze stoere, kleine, maar fijne stadsauto? Kom gerust langs voor een proefrit!

Renault Twingo Occasions

Renault Twingo Occasions bij Arend Auto

Renault Twingo privé leasen

Renault Twingo Private lease

Renault Twingo onderhoud en reparatie

Renault Espace onderhoud en reparatie

Renault Twingo systeem R&Go

Renault Twingo systeem R&Go