Op deze pagina vindt u informatie over de Nieuwe Renault Twingo. Wat zijn de mogelijkheden wat betreft de private lease van een Renault Twingo, welke Twingo occasions zijn er beschikbaar en welk systeem heeft de Twingo aan boord?
Daarnaast is het verstandig uw Renault Twingo goed te onderhouden. Voor onderhoud en reparatie kunt u altijd bij Arend Auto terecht. Wij zijn u graag van dienst.

 

De Renault Twingo bij Arend Auto

 

Volop ruimte in de Renault Twingo

De Renault Twingo is een zeer geliefde, kleine, compacte stadsauto. Middels verschillende innovaties is de Twingo van alle gemakken voorzien. Vergis u niet over de binnenruimte die u heeft. Middels verschillende handige vakjes is er ruimte voor al uw spullen. Verder heeft u ook voor grote spullen plek. Zo kan de passagiersstoel ingeklapt worden zodat u een laadruimte van 2,2 meter bereikt. In totaal beschikt de Renault Twingo over 52 liter extra bergruimte door extra opbergvakken en handige oplossingen. Bij de Renault Twingo is de motor achterin geplaatst en daarnaast is de auto voorzien van achterwielaandrijving. De binnenruimte kan hierdoor optimaal worden benut. Meer weten over de slimme innovaties van de Renault Twingo? Onze verkoopadviseurs kunnen hierover alles uitleggen in een van onze showrooms.

 

Modern en Fris

De Renault Twingo wordt gezien als een moderne auto. Een frisse verschijning mogen we dit model zeker noemen. Bovendien kan u de Twingo naar eigen wens vormgeven waardoor u zelf de verdere look en feel van uw auto bepaald. Zo heb je de mogelijkheid om de kleur van de buitenspiegelkappen en de sierstrips in de grille te bepalen bijvoorbeeld. Maar ook of je deze kleur terug wilt laten komen in het interieur van uw auto, welke velgen uw wilt en of u het gemak van een dakraam wilt ervaren. Er zijn tal van opties mogelijk welke u bespreekbaar kunt maken bij een van onze medewerkers.

Wat de Twingo extra aantrekkelijk maakt is dat hij met de kleine draaicirkel van slechts 8,6 meter wendbaarder is dan alle andere auto’s. Ideaal voor in de stad. Daarnaast wordt deze compacte auto standaard geleverd met vijf deuren.

 

De sportieve versie: Twingo GT

De Renault Twingo is ook te verkrijgen in een sportieve versie. Met de dubbele uitlaat links en rechts onder de achterbumper krijgt de Twingo GT direct een stoere look. Tevens zorgt het voor betere prestaties van de motor. Ook de luchtinlaat aan de zijkant van de auto zorgt voor een optimale luchttoevoer voor de motor. Op deze manier kan de motor met 110 pk optimaal presteren onder alle omstandigheden.

Wilt u het rijplezier ervaren in deze stoere, kleine, maar fijne stadsauto? Kom gerust langs voor een proefrit!

 

Multimedia

De Twingo beschikt over het R&Go multimediasysteem. Het gebruik van de navigatie, apps en social media zijn hierdoor geen enkel probleem. Met R&Go fungeert uw smartphone namelijk als navigatie. Meer weten over R&Go? U leest het hier.

Renault Twingo Occasions

Renault Twingo Occasions bij Arend Auto

Renault Twingo privé leasen

Renault Twingo Private lease

Renault Twingo onderhoud en reparatie

Renault Espace onderhoud en reparatie

Renault Twingo systeem R&Go

Renault Twingo systeem R&Go