De Renault Twizy: Veilig en Beschut

De Renault Twizy is een compacte elektrische vierwieler waarin je geen keuze hoeft te maken tussen comfort en functionaliteit, want de Twizy biedt allebei! De hele stad ligt voor je open als je een Twizy rijdt. Twizy zorgt voor een beter leven op de weg en is leuker dan je ooit had kunnen denken. Denk urban, denk Twizy!

 

Ultiem urban design

De Twizy is de ultieme stadsauto. Met een Twizy hoef je je nooit meer zorgen te maken over waar je kunt parkeren, vanwege de onverslaanbare compacte maat en draaicirkel. Dus geen eindeloze rondjes rijden om een parkeerplaats te vinden. Met z’n innovatieve design en vormgeving voldoet de Renault Twizy aan alle essentials voor het perfecte stadsvoertuig: flexibiliteit, schone energie en veiligheid.

 

Urban mobility

De unieke Renault Twizy is ideaal voor korte ritjes door de stad of voor woon-werkverkeer. De 100% elektrische tweezitter is anders dan alles wat er vandaag op de weg te vinden is en zal je leven in de stad transformeren. Verkrijgbaar in twee versies plus een eenpersoons versie met extra laadruimte. En voor mensen met alleen een scooter rijbewijs is er de Twizy 45 die al vanaf de leeftijd van 16 jaar bestuurd mag worden. Sluit aan op de positieve energie!