Renault Onderhoud op maat bij Arend Auto

Renault onderhoud op maat bij Arend Auto

Bij Arend Auto weten wij hoe belangrijk uw auto is en staat veiligheid hoog in het vaandel. Voor u is tijdens het autorijden veiligheid uiteraard het allerbelangrijkst. U wilt op uw auto kunnen vertrouwen en om deze reden is het belangrijk uw Renault regelmatig te laten controleren en voorzien van onderhoud. Arend Auto onderscheidt zich met een nieuw onderhoudsprogramma: Renault Onderhoud op Maat.

Advies op maat

Onze service adviseurs kijken graag samen met u wat de onderhoudsbehoefte is van uw Renault. Dit is namelijk afhankelijk van onder andere uw rijgedrag, leeftijd van de auto en het aantal kilometers. Door deze aspecten is geen enkele situatie hetzelfde en voorzien wij u van een persoonlijk advies op maat. Wij hanteren hierbij scherpe prijzen en duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Olieverversbeurt vanaf € 119,-

Een minimale vereiste om de motor van uw Renault in topconditie te houden is het uitvoeren van een olieverversbeurt. Onze monteurs voeren de volgende handelingen uit tijdens deze beurt: Het vervangen van de olie, het vervangen van het oliefilter, controle van banden en verlichting en de vloeistoffen worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Deze olieverversbeurt is ideaal voor berijders die weinig kilometers rijden per jaar. Onze service adviseur weet precies of deze beurt geschikt is voor uw Renault.

Klik hier om een afspraak in te plannen


Budgetbeurt vanaf € 169,-

Mocht de olieverversbeurt onvoldoende zijn voor uw Renault dan kunt u kiezen voor de Budgetbeurt. Deze beurt is een uitbreiding op de Olieverversbeurt en hierbij wordt verder ingegaan op de veiligheid van uw Renault. Tijdens de budgetbeurt worden naast de werkzaamheden van de Olieverversbeurt ook de vitale onderdelen als de accu, uitlaat, remmen en schokdempers nauwkeurig gecontroleerd. Daarnaast worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Klik hier om een afspraak in te plannen


Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 240,-

Dit is de meest uitgebreide beurt in ons Onderhoud op maat programma. Tijdens de Renault Onderhoudsbeurt worden alle werkzaamheden verricht die tijdens de Olieverversbeurt en de Budgetbeurt worden uitgevoerd. Bovenop deze werkzaamheden worden ook de volgende punten allemaal gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriem, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en het chassis. Door de complexiteit van de elektronica in nieuwe auto's wordt de elektronica uitgelezen om mogelijke toekomstige storingen te signaleren en voorkomen. Onze monteurs kunnen tenslotte niet alles met het blote oog waarnemen. Zoals u ziet laten we niets aan het toeval over en krijgt uw Renault een grondige onderhoudsbeurt. Om er zeker van te zijn dat u met een veilige auto de weg op gaat, maakt onze monteur een korte proefrit als laatste controle. 

Mocht uw auto toe zijn aan een APK dan voeren wij deze in combinatie met de Renault Onderhoudsbeurt gratis voor u uit.

Klik hier om een afspraak in te plannen

 

U kunt op de volgende vestigingen terecht voor het onderhoud aan uw Renault: 's-Hertogenbosch/ Den Bosch, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Eindhoven, Goirle/ Tilburg, Oisterwijk, Oss, Purmerend, Valkenswaard, Veghel, Weesp en Zaandam.

 

Selecteer een vestigingKies een datum *


Laden