Economy Parts bij Arend Auto

Alternatieve Renault Onderdelen

Renault Economy Parts is de nieuwe naam van onze alternatieve Renault onderdelenlijn welke eerder bekend was onder de naam Motrio. De Renault Economy Parts zijn kwalitatief goede onderdelen die speciaal bedoeld zijn voor Renaults ouder dan 5 jaar. De onderdelen worden gefabriceerd door gerenommeerde fabrikanten en zijn van de hoge kwaliteit die u van Arend Auto mag verwachten.

25% Goedkoper dan origineel 

De kwaliteit en duurzaamheid van de onderdelen zijn afgestemd op de leeftijd van uw auto en het te verwachten gebruik. Hierdoor is het mogelijk om de onderdelen 25% goedkoper aan te bieden dan originele Renault onderdelen die voornamelijk worden gebruikt in nieuwe auto's. Mocht u liever originele Renault onderdelen willen voor uw auto dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Vaste All-in prijzen

Wanneer u voor reparatie of onderhoud komt bieden wij u altijd vaste all-in prijzen en ontvangt u een offerte voorafgaande aan de werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan qua kosten. Bovendien bieden wij 1 jaar garantie op al het onderhoud en de onderdelen.