Banden bij Arend Auto

Renault banden vervangen bij Arend Auto


Autobanden slijten na verloop van tijd en deze slijtage is sterk afhankelijk van onder andere het type auto dat u rijdt, het gebruik van uw auto, de frequentie hiervan en uw rijstijl. De staat van de Renault autobanden heeft direct effect op de wegligging en daarmee op uw veiligheid.

Onderschat de gevaren niet van versleten banden in combinatie met hevige regenval of kou. Slechte weersomstandigheden hebben een langere remafstand en aquaplaning als gevolg.

In de zomer is het verstandiger om met zomerbanden van Renault te rijden en in de winter is het stukken veiliger om Renault winterbanden te gebruiken. De profieldiepte van de banden is namelijk aangepast, wat ervoor zorgt dat je altijd veilig kunt rijden. Renault all-season banden zijn geschikt voor alle jaargetijden.

Renault banden dienen vervangen te worden bij de volgende situaties:

  • Vervang de banden bij slijtage van het bandprofiel, ga daarbij uit van twee tot drie millimeter in het geval van brede banden;

  • Vervang de banden bij ouderdom en in het geval van vertoonde scheuren, let daarbij extra goed op scheuren/scheurtjes aan de zijkanten van de banden;

  • Vervang Renault banden bij schuine slijtage, dat wil zeggen onvoldoende bandprofiel aan de zijkanten van de band;

  • Vervanging van Renault banden bij elke beschadiging van de wand, denk daarbij aan happen en bulten in de zijkanten van de banden.

 

Arend Auto voor de juiste Renault autobanden

Bij Arend Auto ben je aan het juiste adres voor al je winter- en zomerbanden:

Uw banden worden door uw vertrouwde garage gebalanceerd en gemonteerd

  • U ontvangt vertrouwd advies

  • Wij beschikken over een grote voorraad banden en bieden daarom gegarandeerd een snelle service.

  • Het kosteloos retourneren van foutief bestelde producten is geen probleem

  • Oude banden worden bij ons in samenwerking met een recycle specialist op een duurzame manier afgevoerd en verwerkt


Banden bestellen? Op de volgende vestigingen kunt u terecht voor winterbanden en zomerbanden: 's-Hertogenbosch/ Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss, Valkenswaard, Veghel, en Zaandam.