In alle regio's waar we met Arend Auto gevestigd zijn hebben we accountmanagers die u kunnen voorzien van het beste advies voor uw wagenpark. Voor zowel personen- als bedrijfswagens bent u bij één van de onderstaande accountmanagers aan het juiste adres. Zij leveren advies op maat inzake de aanschaf, onderhoud, verzekering, leasing en wagenparkbeheer. Mede dankzij onze samenwerking met SternLease en SternTec kunnen wij u maatwerk leveren inzake leasing en bedrijfswageninrichting.

Renault personenauto's

De nieuwste Renault modellen zijn zeer aantrekkelijk voor ú als ondernemer. Met de zuinige Eco2 motoren en de lage verbruikscijfers bespaart u op het complete wagenpark direct duizenden euro's wanneer u kiest voor Renault. 

Renault bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Renault zijn al jarenlang toonaangevend in de markt.  Een goede prijs kwaliteits verhouding en low cost of ownership zijn kernwoorden bij de Renault bedrijfswagens. In samenwerking met SternTec kunnen wij u bovendien voorzien van het beste advies inzake bedrijfswageninrichting.

 

Onze accountmanagers en bijbehorende regio's