Wat is bijtelling?

Veel mensen die voor het eerst de beschikking krijgen over een leaseauto, hebben vragen over de bijtelling. Onze medewerkers krijgen dan ook vaak de vraag ‘wat is bijtelling?’ Bijtelling is de kosten die u dient te betalen als u een leaseauto van de zaak ook voor privé ritten gebruikt. Als u meer dan 500 kilometer per jaar in uw leaseauto aflegt voor privé gebruik dan gaat de bijtellingsregeling op. De hoogte van dit bedrag hangt van meerdere factoren af, zoals de cataloguswaarde van de auto. Ook speelt milieuvriendelijkheid een grote rol. Met een milieuvriendelijke auto, zoals een hybride of elektrisch voertuig, hoeft u minder bijtelling te betalen.

Vraag Arend Auto om hulp of bereken zelf uw bijtelling

Voor antwoorden op de vraag ‘wat is bijtelling?’ kunt u altijd rekenen op het advies van onze specialisten bij Arend Auto. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar en kunnen gemakkelijk via telefoon, email of gewoon in onze showrooms worden bereikt. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende leaseopties en bijtellingen die gelden voor diverse modellen die wij verkopen. Wilt u dit liever zelf berekenen? Dan is dit de formule waarmee u dit kunt doen: percentage bijtelling x cataloguswaarde – eigen bijdrage. De uitkomst van deze som geeft u de bruto bijtelling. 

Alle vragen over leasen snel beantwoord 

Handig aan de diensten van Arend Auto is dat wij u niet alleen prachtige auto’s kunnen leveren maar u ook graag helpen om alle fiscale aspecten van leasen uit te zoeken. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen aan een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is leasen?
  • Hoe werkt leasen?
  • Kan ik een leaseauto overnemen?
  • Wat is mijn eigen bijdrage?

Twijfel dus niet als u met vragen zit, wij van Arend Auto helpen u graag. Voor een prachtige Renault en de service die u verdient kunt u bij ons terecht.